Šta da skuvam

Šta da skuvam

Piraš se šta da kuvaš? Interesantni, tradicionalni i neuobičajeni predlozi za vašu trpezu na Bonapeti.rs
Tajna savršenog musa od kestenaTajna savršenog musa od kestenaBilo da je kuvan ili pečen, kesten je podjednako ukusan i koristan. Od njega se prave neverovatni deserti. Jedan od njih je mus od kestena koji se pojavljuje kao francuska klasika. Kako da ga pripremimo?
Slatka iskušenja sa jagodamaSlatka iskušenja sa jagodamaAko vam se dešavalo da naiđete na ono nedovoljno ukusno voće, nudimo vam nekoliko načina da se spasite od njih tako što napravite deserte. Naravno, naši predlozi će se ostvariti i sa ukusnim slatkim jagodama.
Kako se pravi mleko od orašastih plodova?Kako se pravi mleko od orašastih plodova?Mleko od orašastih plodova se sve češće koristi u zdravoj ishrani. kako da pripremimo mleko od orašastih plodova kod kuće?
Kako da napravimo savršen ganašKako da napravimo savršen ganašGanaš je možda najukusniji nadev, s kojim možete da napravite torte i kolače koje poželite.
Da napravimo domaći ratlukDa napravimo domaći ratluk
12. avgust
Toni Aleksov
Veoma lako možete da napravite sami ratluk i da počastite svoje goste ovim ukusnim desertom. Možete da napravite ratluk različitih aroma i ukusa.
Ideje za predjela i salate s patlidžanomIdeje za predjela i salate s patlidžanomPatlidžan je jtipično letnje povrće. Mnogim ljudima je teško da uključe patlidžan u svoj jelovnik zbog nedostatka recepata. Nudimo vam nekoliko ideja za predjela i salate s patlidžanom.
Saveti za pripremu savršenog domaćeg kremaSaveti za pripremu savršenog domaćeg kremaZamislite savršen krem - zasićen ukus i miris, kremasta, glatka i somotska tekstura, apsolutna fantazija. Možda mislite da se to postože sa gotovim miksom iz prodavnice? Razmislite ponovo!
Italijanski sosevi za špageteItalijanski sosevi za špageteSos koji se servira uz špagete ne treba da bude mnogo gust. Jedan od klasičnih italijanskih soseva za špagete je sa pavlakom.
Da napravimo domaći kukuruzni čipsDa napravimo domaći kukuruzni čipsVaša deca će se obradovati domaće pripremljenom hrskavom čipsu. A verujte, nema slađe nagrade od prvog kontingenta vrelih komadića domaćeg kukuruznog čipsa iz rerne.
Kako se pravi vurda (sitan sir) - vodič za početnikeKako se pravi vurda (sitan sir) - vodič za početnikeVurda (sitan sir) je interesantan i zanimljv proizvod koji se često koristi u različitim namazima, jelima sa testom, salatama, pa čak i u slatkišima. Pogledajte kako se pravi.