bonapeti.rs»Članci»Šta da skuvam
Šta da skuvam

Šta da skuvam

Piraš se šta da kuvaš? Interesantni, tradicionalni i neuobičajeni predlozi za vašu trpezu na Bonapeti.rs
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Omiljena jela sa tikvicamaOmiljena jela sa tikvicamaRaznovrsnost ukusnih recepata koji uključuju tikvice je ogromna, ali evo nekih od najomiljenih jela od tikvica.
Ideje za moderne krompir salate za iznenadne gosteIdeje za moderne krompir salate za iznenadne gosteKako možete da obogatite standardnu krompir salatu nekim modernijim i genijalnim idejama, kojim možete iznenaditi svoje goste nestandardnim ukusom.
Domaći sudžuci se prave majstorskiDomaći sudžuci se prave majstorskiJedna od najukusnije meze za svaki povod su domaće spremljeni sudžuci. Oni mogu da budu spremljeni i od različite vrste gotovih kobasica, ali da biste bili sigurni u njihov sastav, dobro bi bilo da ih pripremite sami.
Orada u rerni je tako najukusnijaOrada u rerni je tako najukusnijaOtprilike 30 minuta je dovoljno za pečenje orade - noje potrebno da se orada prepeče. Evo i recepta kojeg smo izabrali.
Kako da skuvamo brancinaKako da skuvamo brancina
16. feb.
Jana G.
Brancin je veoma ukusna riba, posebno ako se pravi tako da vaši gosti poližu prste i da zažele dodatnu porciju. Brancin sa mirođijom je veoma ukusno i istančano jelo.
Da napravimo domaću slaninuDa napravimo domaću slaninuI koliko god da se odbacuje ovaj delikates, istina je da ima mnogo jela u tradicionalnoj kuhinji koja ne bi postala toliko sočna i ukusna bez prisustva slanine.
Da napravimo domaći sudžukDa napravimo domaći sudžuk
14. feb.
Jana G.
Domaći sudžuk ne može da se poredi po ukusu i aromi sa gotovim koji se prodaju u prodavnicama. Ukoliko želite da probate ukus pravog domaćeg sudžuka, napravite ga sami kod kuće.
Primer jelovnika za bebe od 6 meseciPrimer jelovnika za bebe od 6 meseci
12. feb.
Evgenia
Ovaj primer jelovnika za bebe od 6 meseci je odgovarajuć za dohranu bebe u 4. ili 5. mesecu.
Ideje za nadeve za punjenog šaranaIdeje za nadeve za punjenog šaranaŠaran punjen ukusnim nadevom je obavezan za Nikoljdan, ali ne samo tada. Evo nekoliko recepata za ukusne nadeve za šarana, za koje vam možda ne bi palo na pamet da ih pripremate, Ideje za nadeve za punjenje šarana.
Ideje za sosove za ćufteIdeje za sosove za ćufteIako su ćufte često praćene prilozima od krompira ili pirinča, ne smemo da zaboravimo da i sosovi mogu da nam odrade odličan posao i da budu dobra dopuna uz ćufte.