Šta da skuvam

Šta da skuvam

Piraš se šta da kuvaš? Interesantni, tradicionalni i neuobičajeni predlozi za vašu trpezu na Bonapeti.rs
Kojom hranom da dočekate svoje goste?Kojom hranom da dočekate svoje goste?Svakome dolaze gosti, bilo to prijatelji, rodbina, komšije na doručak, ručak, večeru, žurku ili neku drugu priliku. Ovde ćemo videti različite gozbe za različite prilike kada vam dolaze gosti.
Ukusne ideje za preostala kuvana jaja od UskrsaUkusne ideje za preostala kuvana jaja od UskrsaUskršnji praznici su dani kada svaka porodica sedi i slavi za bogatim i raznovrsnim stolom. Kako da iskoristimo preostala kuvana jaja?
Ideje za amareto deserteIdeje za amareto deserteSigurno se prisećate da je Amareto italijanska reč, ali ukoliko ne znate italijanski, mi ćemo vam šapnuti da ona potiče od amaro što u prevodu znači gorak . Ideje za amareto deserte.
Ukusne ideje za posnu picuUkusne ideje za posnu picuKako pica može da bude posna, da nema sir i kačkavalj? Umesite posno testo za picu, uzmite omiljeno povrće, origano i pripremite ovu zdravu picu za post.
Menta i čokolada - ideje za ukusnu kombinacijuMenta i čokolada - ideje za ukusnu kombinacijuKombinacije mente i čokolade je jedna od najpoznatijih u desertima i slatkim proizvodima. Ona je izuzetno zanimljiva i mnogima omiljena. Ukus čokolade i mente se dopunjavaju i zajedno savršeno rade.
Neodoljivi deserti iz celog svetaNeodoljivi deserti iz celog svetaKoliko god da volimo našu tradicionalnu kulinariju, uvek možemo da obogatimo klasične mekike šećerom u prahu i bundevaru nečim interesantnijim. Ovi neodoljivi deserti iz celog sveta će vas naterati da počnete da sanjate o podvizima u kuhinji. Torta
Ideje za recepte za zdrave palačinkeIdeje za recepte za zdrave palačinkeAko volite da jedete slatko, ali i ujedno sa tim se trudite da pratite kilažu, onda će vam sigurno biti interesantna tema o zdravim desertima ili tačnije proteinskim palačinkama ili nekim drugim vrstama zdravih palačinaka. U svom originalu, palačinje s
Ideje za drugačije posne sarmeIdeje za drugačije posne sarmeSvi volimo sarme, ali nisu samo sarme sa mlevenim mesom ukusne. Evo recepata za drugačije posne sarme, koje ni po čemu ne zaostaju za prvim. Idealne su za post.
Prilog za ribuPrilog za ribuPrilog za pečenu ribu skoro uvek sadrži krompir - on može biri pržen, pečen, kuvan za slalatu ili pire. Naša tri recepta neće biti sa krompirom - jedan od predloga je za pire, ali od graška i pavlake.
Ideje za pečeno meso sa voćemIdeje za pečeno meso sa voćemPredlažemo vam tri recepta za pečeno meso sa voćem, jedan od njih je za ražnjiće koji se pripremaju na roštilju. Pogledajte kako se pripremaju