Bonapeti.rs»Članci»Šta da skuvam
Šta da skuvam

Šta da skuvam

Piraš se šta da kuvaš? Interesantni, tradicionalni i neuobičajeni predlozi za vašu trpezu na Bonapeti.rs
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da spremimo bulgurKako da spremimo bulgur
06. mart
Bulgur se tradicionalno koristi u mediteranskoj kuhinji i od njega se pripremaju razne supe, salate, predjela i glavna jela.
Odgovarajući prilozi uz krompir ćufteOdgovarajući prilozi uz krompir ćufte
05. mart
Pečeno povrće poput šargarepe, tikvica ili paprika, mogu da budu šaren i aromatičan prilog za ćuftice od krompira. I be samo ono - garnirajte svoje ukusne ćuftice od krompira različitim sosovima i salatama.
Tri recepta za ćufte od kuvanih jajaTri recepta za ćufte od kuvanih jaja
04. mart
Posebno atraktivne su ćufte od skuvanih jaja, koje pored toga što imaju netradicionalan izgled, veoma su ukusne. Predlažemo Vam 3 laka recepta za pravljenje ćufti od skuvanih jaja.
Kako da napravimo ćuftice za domaće burgereKako da napravimo ćuftice za domaće burgere
28. feb.
Kako se prave ćufte za domaće burgere? Sa naukusnijim ćuftama za domaće burgete pripremićete jednostavne i neodoljive sendviče. Vaši domaći burgeri biće ukusniji i od onih u restoranima.
Kako da spremimo savršeni teleći file Vajsbrat?Kako da spremimo savršeni teleći file Vajsbrat?
27. feb.
Kuvanje telećeg filea Vajsbrat je izuzetno lako, i to pod uslovom da nudi odličan ukus sofisticirane večere. Evo recepta.
Priprema domaćih bombonaPriprema domaćih bombona
22. feb.
Ako niste ljubitelj bombona kupljenih u prodavnici i više volite da ih pravite kod kuće, evo nekoliko jednostavnih i ukusnih domaćih recepata za domaće bombone, kao što sovi čokoladni tartufi sa aromom kafe.
Saveti za sprečavanje da riba postane suvaSaveti za sprečavanje da riba postane suva
21. feb.
Riba je jedna od najdelikatnijih i najzdravijih namirnica, ali njena priprema zahteva posebnu pažnju kako bi se sačuvao njen ukus i tekstura.
Jesenji namazi sa zelenim paradajzomJesenji namazi sa zelenim paradajzom
17. feb.
Jesen je vreme kada moramo da uberemo sve raspoložive proizvode iz našee bašte. Ne sekirajte se ako su oni još zeleni, jer imamo nekoliko recepata za jesenje namaze sa zelenim paradajzom.
Topli zimski napiciTopli zimski napici
04. feb.
Osim ukusnih jela, hladni zimski dani zahtevaju i ukusne zimske napitke, koji su dovoljno topli da nas zagreju, a čija aroma čini praznike i obične zimske večeri još prijatnijim i prijatnijim.
Malo drugačiji i ukusniji nadevi za pituMalo drugačiji i ukusniji nadevi za pitu
03. feb.
Pita je tradicionalno balkansko jelo, koje je često prisutno na našim trpezama. Evo nekoliko ideja za nadeve, kojima ćete pripremiti neverovatnu domaću pitu.
Popularni sosevi za roštiljPopularni sosevi za roštilj
21. januar
Neki od najpopularnijih soseva za roštilj se prave od osnove paradajz sosa. Skoro svi sadrže uobičajene so i biber, kao i beli luk u prahu. Pogledajte nekoliko naših ideja za soseve za roštilj.
Kako napraviti savršeno pečenu teletinuKako napraviti savršeno pečenu teletinu
16. januar
Priprema pečene teletine počinje još kupovinom mesa. Evo kako da pripremite idealno teleće pečenje sa grejvi sosom.
Šta da kuvam sa prazilukom?Šta da kuvam sa prazilukom?
06. januar
Istorija kaže da su stari Rimljani konzumirali praziluk da bi pročistili grlo i glas. Sam car Neron je uzimao veliku količinu ove vrste luka pre nego što je govorio u javnosti.