Bonapeti.rs»Članci»Šta da skuvam
Šta da skuvam

Šta da skuvam

Piraš se šta da kuvaš? Interesantni, tradicionalni i neuobičajeni predlozi za vašu trpezu na Bonapeti.rs
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Konzerviranje maslinaKonzerviranje maslina
28. okt.
Jedan od najvećih delikatesa, koji podležu konzerviranju, su masline. Pripremanje konzerviranih maslina u krajnjoj liniji oduzima oko 4 sedmice, a čekanje vredi.
Kako da napravimo veganski majonez od orašastih plodovaKako da napravimo veganski majonez od orašastih plodova
26. sep.
Veganski majonez sa orašastim plodovima je neverovatna kulinarska ideja, s obzirom na to da je gotova emulzija oslobođena potrebe da se dodaju jaja i ulje. Kako da napravimo dobar veganski majonez? Kako se pravi vegan majonez od indijskog oraha.
Šta da skuvamo sa enoki pečurkamaŠta da skuvamo sa enoki pečurkama
19. sep.
Za koje recepte odgovaraju enoki pečurke? Šta da skuvamo sa enoki pečurkama? Ideje za jela sa Enoki pečurkama.
Ideje za zdrave bombone sa urmamaIdeje za zdrave bombone sa urmama
16. sep.
Bombone sa urmama spadaju u takozvane Energetske bombone. Koristi od bombona sa urmama. Ideje za zdrave bombone sa urmama.
Komorač - šta je to i kako se pripremaKomorač - šta je to i kako se priprema
21. avgust
Šta je komorač? Šta da skuvam sa komoračem? Jela sa komoračem. Kako se priprema komorač? Recepti sa komoračem.
Ukusne i zdrave zamene za prženi krompirUkusne i zdrave zamene za prženi krompir
19. avgust
Prženi krompir, iako je ukusan i omiljen kod mnogih, uopšte nije zdrav. Čime da zamenimo pržene krompiriće? Ideje za ukusne zamene prženih krompirića.
Kako napraviti domaće pivo od đumbiraKako napraviti domaće pivo od đumbira
07. avgust
Vašoj pažni predstavljamo 2 recepta za domaće pivo od đumbira. Klasično domaće pivo od đumbira. Bezalkoholno pivo od đumbira po domaćem receptu.
Šta da napravimo sa preostalim korama za pituŠta da napravimo sa preostalim korama za pitu
03. jul
Sa malo kreativnosti i mašte, možete da pretvorite ostale kore za pitu u nešto novo i ukusno, što će impresionirati vaše bližnje i goste. Evo šta da pripremimo sa ostalim korama za pitu.
Kako napraviti savršeni štolen za BožićKako napraviti savršeni štolen za Božić
13. jun
Štolen može da se napravi dosta pre praznika - ako je dobro upakovan, izdržaće 45 dana. Tajne savršenog štolena.
Namazi od pečenog povrća - jedinstveno ukusne idejeNamazi od pečenog povrća - jedinstveno ukusne ideje
15. maj
Pečeno povrće može da se pretvori u veoma ukusne namaze. Pogledajte naše ideje za jedinstveno ukusne namaze od pečenog povrća. Evo kako da napravite najukusnije namaze od povrća!
Ideje za kolače sa suvim Uskršnjim kolačemIdeje za kolače sa suvim Uskršnjim kolačem
29. april
Za Uskrs se obično kupuje puno Uskršnjih kolača, a kada se završi praznik, ispostavi se da je dosta njih zaostalo. Pogledajte nekoliko ideja za poslastice sa starim uskršnjim kolačem.
Šta kuvati sa svinjetinomŠta kuvati sa svinjetinom
26. april
U narednim redovima ponudićemo vam samo mali deo onoga što možete da kuvate od svinjetine. Sa svinjskim mesom možete da prippremite čorbe, đuveče, šnicle, ražnjiće, kapame, pečenje.
Za koja peciva treba da koristimo amonijačnu soduZa koja peciva treba da koristimo amonijačnu sodu
22. april
Ne postoji posebno pravilo za to koja peciva koristiti amonijačnu sodu, ali uopšteno govoreći, ona se ne primenjuje na veće deserte kao što su mafini, kolači i slično, jer je tada njen ukus previše jak.