Bonapeti.rs»Članci»Šta da skuvam
Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Šta da skuvamUmesto ljutenice: pripremite sambal ove jeseni
16. nov.
Stoyan Aleksandrov
Šta da skuvamSuptilnosti prilikom posluživanja rakije
07. nov.
Vanya Blagoeva
Šta da skuvamŠta da skuvamo sa bundevom
02. nov.
Iliana Angelova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Konzerviranje maslinaJedan od najvećih delikatesa, koji podležu konzerviranju, su masline. Pripremanje konzerviranih maslina u krajnjoj liniji oduzima oko 4 sedmice, a čekanje vredi.
28. okt.
Kako da napravimo veganski majonez od orašastih plodovaVeganski majonez sa orašastim plodovima je neverovatna kulinarska ideja, s obzirom na to da je gotova emulzija oslobođena potrebe da se dodaju jaja i ulje. Kako da napravimo dobar veganski majonez? Kako se pravi vegan majonez od indijskog oraha.
26. sep.
Šta da skuvamo sa enoki pečurkamaZa koje recepte odgovaraju enoki pečurke? Šta da skuvamo sa enoki pečurkama? Ideje za jela sa Enoki pečurkama.
19. sep.
Ideje za zdrave bombone sa urmamaBombone sa urmama spadaju u takozvane Energetske bombone. Koristi od bombona sa urmama. Ideje za zdrave bombone sa urmama.
16. sep.
Komorač - šta je to i kako se pripremaŠta je komorač? Šta da skuvam sa komoračem? Jela sa komoračem. Kako se priprema komorač? Recepti sa komoračem.
21. avgust
Ukusne i zdrave zamene za prženi krompirPrženi krompir, iako je ukusan i omiljen kod mnogih, uopšte nije zdrav. Čime da zamenimo pržene krompiriće? Ideje za ukusne zamene prženih krompirića.
19. avgust
Kako napraviti domaće pivo od đumbiraVašoj pažni predstavljamo 2 recepta za domaće pivo od đumbira. Klasično domaće pivo od đumbira. Bezalkoholno pivo od đumbira po domaćem receptu.
07. avgust
Šta da napravimo sa preostalim korama za pituSa malo kreativnosti i mašte, možete da pretvorite ostale kore za pitu u nešto novo i ukusno, što će impresionirati vaše bližnje i goste. Evo šta da pripremimo sa ostalim korama za pitu.
03. jul
Kako napraviti savršeni štolen za BožićŠtolen može da se napravi dosta pre praznika - ako je dobro upakovan, izdržaće 45 dana. Tajne savršenog štolena.
13. jun
Namazi od pečenog povrća - jedinstveno ukusne idejePečeno povrće može da se pretvori u veoma ukusne namaze. Pogledajte naše ideje za jedinstveno ukusne namaze od pečenog povrća. Evo kako da napravite najukusnije namaze od povrća!
15. maj
Ideje za kolače sa suvim Uskršnjim kolačemZa Uskrs se obično kupuje puno Uskršnjih kolača, a kada se završi praznik, ispostavi se da je dosta njih zaostalo. Pogledajte nekoliko ideja za poslastice sa starim uskršnjim kolačem.
29. april
Šta kuvati sa svinjetinomU narednim redovima ponudićemo vam samo mali deo onoga što možete da kuvate od svinjetine. Sa svinjskim mesom možete da prippremite čorbe, đuveče, šnicle, ražnjiće, kapame, pečenje.
26. april
Za koja peciva treba da koristimo amonijačnu soduNe postoji posebno pravilo za to koja peciva koristiti amonijačnu sodu, ali uopšteno govoreći, ona se ne primenjuje na veće deserte kao što su mafini, kolači i slično, jer je tada njen ukus previše jak.
22. april
Odabrani
Odabrani Članci
Forum
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
- Omiljeni letnji napitak11. jun
Naše kategorije recepata
16 592
Recepti
8 107
11 734
Drugo