Bonapeti.rs»Članci»Šta da skuvam
Šta da skuvam

Šta da skuvam

Piraš se šta da kuvaš? Interesantni, tradicionalni i neuobičajeni predlozi za vašu trpezu na Bonapeti.rs
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se priprema Uskršnji kolač bez jaja i mlekaKako se priprema Uskršnji kolač bez jaja i mleka
14. mart
Recepti se množe i to daje mogućnost da birate kako da napravite Uskršnji kolač bez jaja i svežeg mleka, koji će biti podjednako ukusan. Opcije za sastojke u Uskršnjem kolaču bez jaja i mleka.
Pogodni prilozi za jagnjeće pečenjePogodni prilozi za jagnjeće pečenje
29. feb.
Predlažemo vam pet izuzetnih priloga za pečenu jagnjetinu. Evo da kojim prilozima je jagnjetina najukusnija.
Hajde da kuvamo sa divljim pirinčemHajde da kuvamo sa divljim pirinčem
25. januar
Divlji pirinač je veoma specifična kultura. Jela, koja možemo da pripremim sa divljim pirinčem.
Kako pripremiti savršene šnicle za Novu godinu ​Kako pripremiti savršene šnicle za Novu godinu ​
02. januar
Savršene šnicle za Novu godinu treba da budu sočne i ukusne. Ne postoji ništa bolje od toga da Nova godina počne ukusnim i savršeno prippremljenim šniclama.
Jednostavne i ukusne ideje za keto večeruJednostavne i ukusne ideje za keto večeru
08. dec.
Mislite da je keto dijetu nemoguće ispuniti? Razmislite ponovo. Ketogena dijeta uključuje hranu koja sadrži mnogo masti, umereno proteina i malo ugljenih hidrata.
Glazure za kolače i torteGlazure za kolače i torte
04. dec.
Svaki kolač je lepši i ukusniji ako je ukrašen pravom glazurom. Pogledajte nekoliko glazura, sa kojima će vaš kolač postati neponovljiv.
Šta pripremiti sa Buratom?Šta pripremiti sa Buratom?
29. nov.
Najčešće kulinarsko jelo je salata Burata sa čeri paradajzom, ali evo nekoliko tajnih recepata i metoda za pripremu jela sa sirom burata. Burata je tradicionalni italijanski sir.
Kako sa skuvamo domaćeg petlaKako sa skuvamo domaćeg petla
14. okt.
Domaći petao ima tamno meso, a masnoća mu je žuta. Njegovo meso je veoma korisno, pored toga što je prilično ukusno. Jedan od najukusnijih načina da se spremi petao je sa sosom od vina.
Marinade za nežnu i ukusnu pačetinuMarinade za nežnu i ukusnu pačetinu
12. okt.
Pačije meso postaje mnogo ukusnije i mekše ako se prethodno potopi u marinadu pre kuvanja. Za patku su neizostavni ukusi sa voćnim mirisom, čine je sočnom i veoma interesantne arome.
Šta da spremimo sa suncokretovim brašnom?Šta da spremimo sa suncokretovim brašnom?
28. avgust
Suncokretovo brašno, raznovrsno i bogato hranljivim materijama alternativa je tradicionalnom brašnu, a postaje sve popularnije u svetu kulinarstva. Ukusna jela sa suncokretovim brašnom. Deserti sa suncokretovim brašnom,