Šta da skuvam

Šta da skuvam

Piraš se šta da kuvaš? Interesantni, tradicionalni i neuobičajeni predlozi za vašu trpezu na Bonapeti.rs
Pravi koraci za idealnu lazanjuŠta da skuvamPravi koraci za idealnu lazanju
20. feb.
Милица Павловић
Da napravimo domaći kečapŠta da skuvamDa napravimo domaći kečap
07. feb.
Милица Павловић
Kako da napravimo sajderŠta da skuvamKako da napravimo sajder
25. januar
Катарина Кнежевић
Kako da napravimo domaće balsamiko sirćeKako da napravimo domaće balsamiko sirćeSvako može da napravi kvalitetno balsamiko sirće, koje će doneti aromatičnu notu jelima i salatama. Treba vam samo malo strpljenja, doza želje i praćenje naših saveta.
Klasični sosovi za piletinuKlasični sosovi za piletinuOdgovarajući sos može čak i obično pečeno pile da pretvori u prijatan gastronomski užitak. Sosevi sa belim vinom, aromom limuna, belim lukom ili pak majonezom i maslacem su klasika u žanru, u koji smo odlučili da dodamo neke druge sastojke sa jednom namer
Malidžano ili kako se pravi najukusniji balkanski namazMalidžano ili kako se pravi najukusniji balkanski namazMalidžano ili zeleni ajvar je tradicionalni balkanski namaz, koji po boji nekad liči i na pesto.
Najpopularniji sosevi za mesoNajpopularniji sosevi za mesoSakupili smo nekoliko recapata sa kojima ćete moći da pripremite neke od najrasprostranjenijih soseva, odgovarajućih za meso. Recept za bešamel sos, Sos od pečuraka, Sos od majoneza
Kako da skuvamo divljeg zecaKako da skuvamo divljeg zecaDivljeg zeca nije teško pripremiti, ali postoji jedna mala finesa - poseban miris treba da se ukloni, jer ga inače nećete moći ni probati. Šta da uradimo kako bismo se otarasili tog mirisa? Koristićemo marinadu.
Kako da konzerviramo paprikeKako da konzerviramo paprikePaprike mogu da se konzeriraju na nekoliko načina u zavisnosti od toga šta želite od njih da spremite. Možete da ih stavite u zamrzivač, druga varijanta je da ih konzervirate u teglice i da ih ostavite na hladnom i tamnom mestu. Ako želite da napravite
Pripremanje domaćih razvijenih koraPripremanje domaćih razvijenih koraDomaće pravljene kore uvek su poželjnije od gotovih, kupljenih u prodavnici. Istina je da oduzme dosta vremena da se spreme, ali zaista vredi.
Savršeno slatko od smokvi na tri načinaSavršeno slatko od smokvi na tri načinaSlatko od smokvi predstavlja jedno od najukusnijih deserata ove vrste. Postoji mnogo recepata za njegovu pripremu, pri čemu je svaki veoma uspešan i ukusan. Slatko od smokvi Potrebni sastoj
Kako se pravi idealni patišpanjKako se pravi idealni patišpanjPatišpanj, još poznat kao testo za kolače, je možda najpopularnije testo koje se koristi za pripremu različitih torti, kolača, koha, petifurija, keksa i dr.
Kako se pravi masno testoKako se pravi masno testoMasno testo može da bude spremljeno sa mašću ili sa maslacem. Takođe, možete da napravite testo sa kombinacijom masti i maslaca. Tako je najukusnije. Međutim, većina domaćica preferira maslac.