Bonapeti.rs»Članci»Kulinarski Saveti»Pogledajte zlatna pravila pekara eksperata

Pogledajte zlatna pravila pekara eksperata

Stanislava ArmyanovaStanislava Armyanova
Inovator
432761
3 od 5 Fotografije
3. Vodite računa o kvalitetu proizvoda.
Različite vrste maslaca, kiselog mleka, brašna i dr. Sadrže različit nivo masnoća, vlažnosti ili belančevina. Ove male razlike mogu drastično promeniti krajnji rezultat. Izaberite namirnice, koje su dobre za vas i kod svakog sledećeg pripremanja testa koristite njih, a ne one koji se trenutno nalaze u prodavnici.

Pečenje hleba, pogačica, slatkiša, sitnih kolača i svih drugih različitih kulinarskih proizvoda, ponekada je potcenjeno od mnogih domaćica.

Uprkos tome što u mnogim slučajevima izgleda kao dečja igra, pečenje ima svojih tajni, koje ako se ne poštuju, mogu u potpunosti da naruše izgled određenog peciva.

Da se i vi ne biste našli u takvim neprijatnim situacijama, pogledajte galeriju iznad sa osnovnim pravilima, koja treba poštovati u radu sa rernom. Ta pravila su odabrana i potvrđena od eksperata u branši i zaista vam mogu pokazati mnogo toga.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji