Bonapeti.rs»Članci»Kulinarski Saveti»Pogledajte zlatna pravila pekara eksperata

Pogledajte zlatna pravila pekara eksperata

Stanislava ArmyanovaStanislava Armyanova
Inovator
432761
4 od 5 Fotografije
4. Koristite sveže proizvode.
Maslac, naprimer, gubi svoj sadržaj vode u odnosu na to koliko stoji u frižideru. Prašak za pecivo, soda i kvasac gube značajan deo svog delovanja, ako su stari. Trudite se da kuvate sa svežim namirnicama, tako što ćete kupovati češće i manje i namirnice uvek čuvajte u skladu sa uputstvima na pakovanju.

Pečenje hleba, pogačica, slatkiša, sitnih kolača i svih drugih različitih kulinarskih proizvoda, ponekada je potcenjeno od mnogih domaćica.

Uprkos tome što u mnogim slučajevima izgleda kao dečja igra, pečenje ima svojih tajni, koje ako se ne poštuju, mogu u potpunosti da naruše izgled određenog peciva.

Da se i vi ne biste našli u takvim neprijatnim situacijama, pogledajte galeriju iznad sa osnovnim pravilima, koja treba poštovati u radu sa rernom. Ta pravila su odabrana i potvrđena od eksperata u branši i zaista vam mogu pokazati mnogo toga.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji