1. Kupite flašu jeftinog i flašu skupog maslinovog ulja
Ako često koristite maslinovo ulje za kuvanje različitih jela, to je najbolje što možete da uradite, da se osigurate jednim visoko kvalitetnim i jednim običnijim. NIje neophodno da se razbacujete na skupo i kvalitetno maslinovo ulje za hranu koja ne iziskuje toliko jaku aromu.
Laura daje za primer jela kao što su kupus ili beli pasulj s kobasicom. S druge strane - brusketi, pesto, masline, bosiljak, sušeni paradajz - sve to iziskuje dobro i aromatično maslinovo ulje. Čuvajte ga za njih!Kao i mnogo poznatih kuhinjskih majstora, italijanska kuvarica Laura Vitale je videla po prvi put i naučila izuzetno korisne kuhinjske trikove od svoje babe.
Ona je odrasla kraj nje i njenih gozbi, a danas ima više od 2 miliona pratilaca za svoje kuvanje.
Danas ona deli s nama tri male tajne, koje je nasledila od babe i koje su joj pomogle tokom njene kulinarske karijere.
Pogledajte galeriju gore i poslužite se ovim besplatnim babinim savetima i nećete zažaliti.
Komentari