3. Prema vremenu u kuhinji odnosite se kao prema sastojku nekog jela
Najbolji savet koji je Laura dobila od svoje babe je da prepozna vreme i da se prema njemu odnosi na isti način kao i sa svim sasojcima koje koristi kad priprema hranu.
Ako je nekom jelu potrebno dva sata da bude dobro skuvano, ne treba da žurite i da se trudite da ga napravite za što manje vremena. Kad želite da zablistate pred prijateljima, uložite srce u hranu - svako ubrzavanje, nerviranje i propust može da pokvari trenutak.Kao i mnogo poznatih kuhinjskih majstora, italijanska kuvarica Laura Vitale je videla po prvi put i naučila izuzetno korisne kuhinjske trikove od svoje babe.
Ona je odrasla kraj nje i njenih gozbi, a danas ima više od 2 miliona pratilaca za svoje kuvanje.
Danas ona deli s nama tri male tajne, koje je nasledila od babe i koje su joj pomogle tokom njene kulinarske karijere.
Pogledajte galeriju gore i poslužite se ovim besplatnim babinim savetima i nećete zažaliti.