Proveren domaći recept kod bolova u zglobovima

Laneno seme

U današnje vreme problem sa bolovima u zglobovima je veoma aktuelan. Svi imamo bolove - neko u laktovima, neko u ramenima i kolenima. U poslednje vreme i mladi ljudi se žale.

Sa godinama, bolovi u zglobovima su značajno veći i ne mogu se izdržati. Razloga može biti mnogo - ako imate statičan način života, stare povrede, oslabljen imunitet, infekcije, teške i česte fizičke vežbe. NIje potrebno da stalno uzimate lekove protiv bolova.

Okrenite se prirodi i njenim bogatstvima - oni su efikasniji od lekova i nemaju štetne uticaje na druge organe. Ova dva prirodna recepta će značajno pomoći vašim kostima i zglobovima, takođe i vašem celokupnom zdravstevnom stanju i veoma su jednostavni za pripremu.

Prvi recept - uzima se na usta

želatin - 2 supene kašike

susam - 4 supene kašike

suvo grožđe - 4 supene kašike

laneno seme - 8 supenih kašika

seme bundeve - 40 g

med - 200 g

Semenke bundeve

Način pripreme: Stavite sve ove sastojke u blender i meljite dok ne dobijete homogenu smesu. Pre jela uzimajte po 1 supenu kašiku ujutru, popodne i uveče. Osećaćete se mnogo bolje, ne samo što se tiče bolova u zglobovima, nego će vam se poboljšati i imunitet. Deluje kod anemije i ubrzava metabolizam.

Drugi recept - za mazanje bolnog mesta

pikantan senf - 1 supena kašika

voda - 1 supena kašika

so - 1 supena kašika, fina

čist med - 1 supena kašika

Način pripreme: Pomešajte sve sastojke dok ne dobijete glatku smesu. Stavite smesu u staklenu teglu, čuvajte u frižideru. Namažite bolno mesto melemom, zavežite parče najlona na njega, uvijte najlon vunenim šalom.

Tako držite oblogu dva sata i mirujte, nemojte se kretati. Nakon što prođe vreme očistite namazano mesto. Osetićete neverovatno brz efekat nakon prvog puta. Možete ponoviti proceduru ako je potrebno.

Pogledaj više

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji