Hormon mladosti je u ovoj hrani! Svaka žena treba da je jede

1 od 10 Fotografije

1. Kafa


Jutarnje piće svima omiljeno, pripremljeno od kvalitetnog zrna, povećava sadržaj estrogena u krvi. Kada je konzumirate, ne zaboravite na nepovoljane efekte koje ovaj napitak ima na kardiovaskularni sistem, zato se ne prepručuje komzumacija više od jedne šoljice dnevno. Prilikom kupovine ovog napitka bitno je da obratite pažnju na kvalitet proizvoda.

Sačuvajte svoju mladost i lepotu! Da biste to postigli, treba svakodnevno da održavate optimalnu količinu estrogena u svom telu, tako što ćete konzumirati hranu u kojoj se on nalazi.

Lepota i mladost jedne žene obezbeđuju se pre svega zdravljem i zadovoljstvom. Prisustvo steroidnih estrogena polnih hormona ima ogroman efekat na žensko telo.

Nivo njhovog sadržaja u krvi varira kako tokom jednog meseca, tako i tokom čitavog života. S pojavom menopauze se primećuje naglo opadanje estrogena, koje označava kraj reproduktivnog uzrasta žene.

Nedostatak tog hormona dovodi do depresije, smanjenog libida, umora, neredovnog ciklusa, starenja kože, noktiju i kose.

Ako pazite i pratite sadržaj ovog hormona mladosti u organizmu, moguće je da sačuvate svoju mladost još par godina unapred i da izgledate privlačno čak i posle 50 godina.

Da biste to postiglu u svoju svakodnevnu dijetu uključite uskusne proizvode koje smo objedinili u galeriji.

Takođe, imajte u vidu da se prilikom viška estrogena primećuju sledeći simptomi:

- razdražljivost;

- glavobolja, slabost

- otekle mlečne žlezde i bolna palpacija

- povećanje telesnih masti

- krhkost kostiju i dr.

Višak estrogena može da se pojavi zbog nedovolje konzumacije ovih proizvoda, nezdrav način života, kao i poremećaj rada reproduktivnog sistema.

Rejting

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji