Facebook
Omiljeno
Pinterest
Rolat Stefani bez kiselih krastavčićaOvog puta sam stavila nadev od kuvanih jaja bez da dodajem kuvanu šargarepu i kisele krastavčiće, ali vi možete dodati šta god je po receptu za Rolat Stefani....
Salata od jaja i kiselih krastavčićaKrastavčiće naseckati na sitne kockice i dodati u jaja.
Beli luk oljuštiti i staviti u duboku posudu, dodati krem sir i kiselo mleko, pa pasatorom dobro umutiti do homogene smese....
Ukusne tajne kiselog kupusaMnogo emigranata govori da su probali da naprave kiseli kupus u drugim zemljama, ali bezuspešno.
Ali u čemu je tajna kiselog kupusa?
Jedna od tajni kiselog kupusa su njegov neosporni korisni kvaliteti....
Tajna ukusnih rebaraTakođe su pogodna opcija za božićnu trpezu - šta može biti ukusnije od rebarca sa sosom, u kombinaciji sa čašom crnog vina?
Otkrićemo vam tajnu ukusnih rebara i kako da ih pripremite......
Tajna ukusnih pihtijaTajna pripreme ukusnih pihtija leži uglavnom u veštini i rutini kuvara. Takođe, postupak po tačnom receptu....
Tajna ukusnih škampaVećina ljubitelja morskih plodova daje prednost škampima, s obzirom na to da oni nisu samo pravi delikates, nego su i mnogo ukusni....
Tajna ukusnih mekikaEvo tajne ukusnih mekika! Ona je u sodi bikarboni. Da bi bile mekane i vazdušaste stavite prstohvat sole....
Tajna ukusnih palačinkiAko ste i vi ljubitelj palačinki, preporučujemo da probate neki od ovih recepata, upravo:
- američke palačinke;
- palačinke sa bananama;
- ili ukusne proteinske palačinke;
Pogledajte takođe i kako se okreću palačinke...
Tajna ukusnih jagnjećih iznutricaJagnjeće iznutrice budu veoma ukusne ako se spreme na pravilan način. Postoje neke specifičnosti kada je u pitanju njihovo čišćenje i spremanje....
Krastavčići sa aspirinomPoređajte čvrsto u tegle dobro oprane krastavčiće i odozgo ih pospite solju, šećerom i sirćetom....
Tajna ukusnog frikaseaKada se sos dovoljno zgusne, dodajte mu piletinu i uživajte sa svojim najmilijima u izuzetno ukusnom i uspešno pripremljenom frikaseu.
U ovom članku možete videti Tri načina da napravite frikase....
Tajna ukusnog kapućinaKapućino, na italijanskom Cappuccino, predstavlja italijanski topli napitak spremljen od kafe i mleka. 8. novembra se u Sjedinjenim Američkim Državama obeležava Dan kapućina, što je povod da malo razgovaramo o tome kako...
Tajna ukusnog sočivaAli kako se pravi ukusno sočivo? Evo tajne ukusnog sočiva!
Da biste pripremili ukusno sočivo, prvo ga dobro očistite i operite. Lepo je da operete hladnom vodom i da osravite do pola sata-sat vremena u vodi....
Tajna ukusnog kadaifaOvaj desert se dobija kada prođe određenu termičku obradu i onda se iskombinuje sa ukusnim kremom, sirupom, orasima i drugim kulinarskim iskušenjima. On može biti i deo slanih jela....
Sterilisani krastavčići u teglamaOperite i očistite krastavčiće. Poređajte ih u čistu teglu.
Oljuštite i operite luk i isecite ga na ivice, nakon toga ga stavite u teglu sa krastavčičima.
Isecite mirođiju na sitno i dodajte je u teglu....
Kiseli krastavčići u teglamaNakon toga krastavčići se gusto poređaju i začinjavaju se solju, šećerom i sirćetom.
Na kraju se stavljaju luk i peršun i sipa se voda do ivice staklene posude....
Kiseli krastavčići sa renomKrastavčiće poređajte u odgovarajuće posude (tegle). Mogu vam poslužiti i velike boce od vode.
Između slojeva krastavčića stavljajte mirođiju i listove rena....