Facebook
Omiljeno
Pinterest
Vitamin PDeficit Vitamina P
Kod nedovoljnih količina Vitamina P, organizam ne usvaja na pravilan način vitamin C, pa je više prisutan osećaj slabosti i umora....
Kako da zamrznete leblebije?Evo načina kako da zamrznete leblebiju i da je koristite odmah, kada vam se jedu ćuftice od leblebije, janija sa leblebijom ili neko drugo jelo....
Kako da napravimo domaći kravlji sirCediljka sa domaćim sirom se pristiska nečim teškim, u nagnutoj tepsiji, podignuta nečim u jednom kraju kako bi se oblikovao kotur sira i da se dobro iscedi, tako stoji otprilike 12 sati....
Testenina Kačo e PepePo želji, testeninu Kačo e Pepe možete posuti dodatnim biberom ili sirom.
Pogledajte kako da pripremite još omiljenih italijanskih klasika - Alio e olio ili omiljene recepte za testeninu sa sirom....
Vitamin E- Vitamin E je veoma koristan za sportiste, jer održava zdravlje mišića i nerava, ojačava kapilare i zidove vena, pa sprečava i pojavu anemije....
Koje namirnice sadrže vitamin E?Kako bi poboljšali izgled kože, kostiju i noktiju, redovno koristite borovnice, kupine, avokado, jer i u njima ima mnogo vitamina E....
Šta koje E znači i koliko je opasnoU galeriji iznad ćete naći veliki broj aditiva i šta oni znače, po grupama.
Čitajte etikete i procenite da li neki aditiv može biti potencijalno opasnan po vaše zdravlje i naročito zdravlje vaše dece....
Pančeta - kako se priprema i kako se konzumira?Francuski kuvari, koji su poznati po svojoj prefinjenoj kuhinji, verovatno gledaju sa visine na aktivnosti svojih italijanskih kolega, čija je kuhinja najpoznatija po pravljenju testenine, antipasti i pice....
Kako čuvati hranuSledeći saveti će Vam pokazati kako da čuvate svoju hranu.
Šta čuvati?
Čuvajte samo one namirnice koje volite da jedete. Nema smisla čuvati nešto što Vam nije po ukusu....
Kako raste avokado?Ako pod korom osetite meku teksturu, onda je voće spremno za jelo. Obično u fazi sazrevanja avokado ima tamno zelenu, skoro crnu boju kore....
Kako nahraniti kožuPa većina voća upravo to čini našoj koži - hrani je.
U galeriji iznad, uz detaljna objašnjenja kako vam mogu koristiti, predstavljeno je voće koje ima najviše blagodeti za našu kožu.
page
1....
Kako očistiti štuku?Međutim, pre nego što odlučimo da je spremimo, trebalo bi da znamo kako da je očistimo. Mali broj ljudi zna tajnu kako se štuka čisti. Ali mi smo tu da vam je oktrijemo....
Kako marinirati povrćeSada isprobajte naše recepte za pečeno povrće ili pogledajte kako peći povrće na roštilju....
Kako odmrznuti ribu?Kako se riba odmrzava?
Glavna briga prilikom odmrzavanja smrznute ribe je bezbednost. Pod ovim podrazumevamo minimiziranje rasta bakterija koje mogu izazvati trovanje hranom....
Kako sušiti banane?Banane su oljuštene i isečene po dužini ili na duguljaste komade. Cele banane se takođe mogu osušiti. Plodovi, isečeni na komade, stavljaju se u poslužavnike i suše u rerni....
Kako kuvati amarant?U tu svrhu se kuva na isti način kao i pirinač, a može se kombinovati sa bilo kojim proizvodima po izboru....
Kako kuvati leblebiju?Dodajte spanać, šargarepu i grašak, leblebiju i kurkumu i posolite po ukusu. Kuvajte poklopljeno 4 minuta. Služi se toplo....
Kako sačuvati cveklu?Kada pripremite cveklu, oštrim nožem odrežite listove svake glavice kako ne bi isisali vlagu iz glavica.
Ostavite sve glavice cvekle u dobro provetrenom prostoru da se osuše....
Kako odmrznuti frižider?Opširnije:
- kako instalirati frižider;
- zašto se zamrzava frižider;
- na koliko stepeni treba da držimo frižider....