Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Slatki Kuglof s Kandiranim Voćem

Slatki Kuglof s Kandiranim Voćem

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Slatki Kuglof s Kandiranim Voćem
Voćni kuglofVoćni kuglofVoćni kuglof iseći na kocke i poslužiti....
Šareni kuglofŠareni kuglof
Kada se kuglof ohladi seći na parčad i služiti. Šareni kuglof je sjajno ide uz kaficu. Prijatno! ! !...
Step kuglofStep kuglof
Pečen kuglof okrenuti na tacnu i sačekati da se prohladi pa protresti kalup da izađe. Prijatno uz Step kuglof!...
Japanski kuglofJapanski kuglof
Pripremite sastojke da budu spremni, izmerite i prosejte brašno, ugrejte sveže mleko i u njemu potpuno rastvorite med. Šećer posebno izmerite,...
Kuglof sa grožđemKuglof sa grožđem
Ako ti se dopada recept, probaj i naše druge recepte za uspešan domaći kuglof ili ovaj kolač sa grožđem....
Kuglof sa breskvamaKuglof sa breskvama
Pospite gotov kuglof sa breskvama šećerom u prahu. Na isti način možete pripremiti i ukusan kuglof sa jabukama ili kuglof sa kajsijama....
Ukusan trobojni kuglofUkusan trobojni kuglof
U nauljeni kalup za kuglof najpre sipajte braon masu. Preko nje se pospe kakao, tako da pokrije celu masu....
Veliki vazdušasti kuglofVeliki vazdušasti kuglof
U veći kalup za kuglof, koji ste prethodno nauljali, sipajte svetliju smesu, pa preko nje pažljivo isipajte tamnu i stavite kolač da se peče u prethodno...
Špagete-kuglof BolonjezeŠpagete-kuglof Bolonjeze
Gotov Špagete-kuglof Bolonjeze ohladite nekoliko minuta i okrenite na odgovarajući tanjir. Možete posuti rendanim kačkavaljem....
Ekonomičan patišpanj kuglofEkonomičan patišpanj kuglof
Odvojite belanca i žumanca. Umutite belanca u čvrst sneg. Postepeno dodajte šećer, uz neprestano mešanje. Dodajte žumanca, jedno po jedno....
Slani kuglof MozaikSlani kuglof Mozaik
U podmazan kalup za kuglof poređajte parčiće slanine, tako da ivice izlaze izvan kalupa....
Kuglof od bakeKuglof od bake
U kalup za kuglof, namazan maslacem sipamo testo i ostavljamo da nadođe pola sata. Pečemo sat vremena na 170 stepeni....

Rejting

3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: