Bonapeti.rs»Recepti»Glavna Jela»Frikase»Frikase sa lukom
Frikase sa lukom

Frikase sa lukom

Pogledaj ovu kolekciju recepata iz kategorije frikase sa lukom. U kulinarskoj mreži Bonapeti otkrićeš 42 recepta za frikase sa lukom, koje su naši kulinari već priremili i dodali na sajtu.
  • najnoviji
  • najpopularniji
  • najčešće komentarisani
  • najviše snimani
  • najčešće ocenjivani
Frikase od zečetine sa kaprom3Frikase od zečetine sa kaprom
Stanislava ValkovaStanislava Valkova1334242
Frikase piletina sa pečurkama2Frikase piletina sa pečurkama
Rosi TrifonovaRosi Trifonova552141206
Frikase sa kiselom pavlakomFrikase sa kiselom pavlakom
Mariana Petrova IvanovaMariana Petrova Ivanova1k304405
Frikase sa pilećim fileom2Frikase sa pilećim fileom
LiudmilaLiudmila440146131
Svinjetina sa sosom od belog vina2Svinjetina sa sosom od belog vina
VILI-Violeta MatevaVILI-Violeta Mateva2k486398
Frikase od piletine bez brašnaFrikase od piletine bez brašna
stanimira karadjovastanimira karadjova74626
Pile frikase sa belim lukom5Pile frikase sa belim lukom
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k735869
Ukusne ćuftice frikase2Ukusne ćuftice frikase
Doni NikiDoni Niki34113194
Ćufte frikase sa peršunom2Ćufte frikase sa peršunom
Vanya GeorgievaVanya Georgieva1k228231
Ćuftice frikase sa muskatnim oraščićem3Ćuftice frikase sa muskatnim oraščićem
Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni587183120
Jagnjeći frikase na grčki način4Jagnjeći frikase na grčki način
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k735869
Drugačiji frikase3Drugačiji frikase
Dani RusenovaDani Rusenova2597
Domaći frikase sa belim lukomDomaći frikase sa belim lukom
Sevda AndreevaSevda Andreeva451122140
Frikase sa pečurkama i piletinomFrikase sa pečurkama i piletinom
Viktoria KonstantinovaViktoria Konstantinova3017983
Moj uspešni frikaseMoj uspešni frikase
Kristina BonevaKristina Boneva1214
Bezglutenski pileći frikase4Bezglutenski pileći frikase
Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni587183120
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
Ukupno glasalo: 1
50
41
30
20
10
Oceni: