Ćureći filei na podlozi od klica pasulja

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
12/04/2019
"Zdravo i ukusno - sa ovim jelom želimo prijatno svima koji znaju kako da se hrane "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano84
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo i izlupamo šnicle da bi bile ravnomerno ranke. Pomešamo sok od limuna i med i namažemo meso.

Svaku šniclu posipamo sa oba kraja začinima i stavljamo u frižider na jednu noć da dobro upiju marinadu i začine.

Sledećeg dana namažemo pleh maslinovim uljem, takođe i svako parče mesa da bi bile hrskavije šnicle.

Pečemo u prethodno ugrejanoj rerni na 200 stepeni oko 30-35 minuta.

Začinimo klice pasulja solju, sokom od limuna i maslinovim uljem. Serviramo filee na podlozi od klica. Prijatno!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar