Gusta jagnjeća čorba sa maslacem

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67813
02/08/2019
"S koje god strane da pogledate, ovo je pravi primer jagnjeće kaše, koja je pri tom mnogo ukusna "
Priprema10 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno100 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano13
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvamo iznutrice. Odvajamo bujon, zapržimo ih sa maslacem i prazilukom, solimo, dodajemo bujon i vodu, da ukupno bude 3 litra tečnosti.

Kada provri, stavljamo rezanca.

Pripremamo umućena jaja sa mlekom i brašnom. Sipamo u čorbu uz neprestano mešanje.

Dodajemo biber i limunsku kiselinu po ukusu - posipamo selenom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar