Janija sa zeljem i kiselim mlekom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
11/04/2017
"Vreme je sve toplije, odeća se menja, a vreme je da povedete računa i o figuri - počnite od kuhinje i od ove ukusne janije sa zeljem i kiselim mlekom "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano795
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tokom zime možete koristiti zamrznuto zelje, tako što ga pre korišćenja izblanširate u vrućoj vodi, ocedite i sitno iseckate.

U vrućem ulju propržite sitno iseckan luk. Dodajte zelje, so i 1 šolju vode i prodinstajte.

Kada se dovoljno prodinsta, dodajte alevu papriku, promešajte i sipajte 1/2 šolju vode. Kada proključa, dodajte kašiku proprženog brašna sa malo vode.

Pre serviranja dodajte 1-2 kašike kiselog mleka (ili više, koliko želite) sa belim lukom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar