Piletina sa pečurkama i topljenim sirom

20/09/2017
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj238524
"Nećemo da preuveličamo ako kažemo da je ovi zalogaji piletine tope u ustima "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 527
  • Pregledi tokom meseca21
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso isecite na komadiće, prebacite u dubok tiganj i propržite.

Dodajte mu iseckane pečurke i kad je meso gotovo, a pečurke omekšale, dodajte i sir. Promešajte i dodajte iseckane krastavčiće.

Posolite, pobiberite i dodajte čubar. Malo pre nego što sklonite sa vatre, dodajte i rendani kačkavalj. Poslužite jelo dok je toplo. slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar