Piletina sa pečurkama i topljenim sirom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
20/09/2017
"Nećemo da preuveličamo ako kažemo da je ovi zalogaji piletine tope u ustima "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 642
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso isecite na komadiće, prebacite u dubok tiganj i propržite.

Dodajte mu iseckane pečurke i kad je meso gotovo, a pečurke omekšale, dodajte i sir. Promešajte i dodajte iseckane krastavčiće.

Posolite, pobiberite i dodajte čubar. Malo pre nego što sklonite sa vatre, dodajte i rendani kačkavalj. Poslužite jelo dok je toplo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar