Kako napraviti živu vodu?

Kako napraviti živu vodu?

Voda je jedna od životovažnih supstanici naše planete, bez koje život ne bi bio moguć. Da li ste se pitali da li je i koliko je važno kakvu vodu pijemo i u kojoj meri utiče ne samo na naš organizam, već i na naša osećanja i emocije?

Ako nikada niste postavljali ovo pitanje, iznenadiće vas ovo što ćete pročitati, i odnos prema ovoj životodavnoj tečnosti će se drastično promeniti, čak može da promeni i vaš život.

Činjenica je da je 90% ljudskog tela sastavljeno od vode i ovo je prvi signal za to koliko je važno da pijemo čistu, živu i kvalitetnu vodu, zato što to neverovatno i direktno utiče na zdravlje i naše emocionalno stanje.

Nažalost, u današnje vreme mi pijemo mrtvu vodu - i onu koja teče iz česme, i onu koju kupujemo u supermarketima.

Naučnici su uporedili uzorke jednog od najčistijih izvora na planeti u Venecueli sa uzorcima standardne vode iz gradske sredine i ustanovili su toliko mnogo strukturnih i hemijskih različitosti, da su bili prinuđeni da zaključe da su to dve radikalno različite supstance. Isti eksperiment je sproveden i sa mineralnom vodom iz flaša, onom koju kupujemo u prodavnicama i rezultat je isti.

Japanski istraživač Masaru Emoto vrši pravu revoluciju po svetu tako što brojnim iskustvima dokazuje sledeće - voda ne samo da utiče na naše misli i emocije, već i na nju samu utiče sredina koja je okružuje, sve, čak i kanalizacija kroz koju prolazi. Naučnici su otkrili da molekul životodavne tečnosti ima četvrtast oblik zbog pravih uglova u kanalizaciji.

Takođe se ispostavilo da priroda metala od kog su napravljene cevi, rđa i sve užasne emocije u gradskom prostranstvu na koje voda nailazi po svom putu proticanja kroz česmu, bukvalno je umrtvljuju. Stvari se pogoršavaju ukoliko su emocije i misli koje ispunjavaju prostor u našem domu negativne.

Voda ima pamćenje. Ona "pamti" sve i to je danas naučna činjenica. Pamćenje vode je jedan od najvećih fenomena koje savremena nauka istražuje.

Nastaviću svojim rečima, ali želim da napišem najkraće moguće jedan od najelemertarnijih eksperimenata kroz koje je M. Emoto dokazao svoje stavove da voda utiče na misli i emocije. Uzeo je dve bočice, napunio ih je vodom sa jednog istog izvora i zamrznuo ih je. Nakon toga je posebnim mikroskopskim aparatom snimalo kristale vode, kako bi video kakva je njihova struktura. Na jednoj bočici je napisao "Volim te", a na drugoj "Ubiću te". Ostavio je dve bočice da prestoje jednu noć i ujutru je ponovo bočice pogledao mikroskopskim aparatom. Rezultat je bio zapanjujuć.

Kristal vode sa pozitivnim natpisom je promenio svoj oblik, pretvorio se u lepu i čistu, belu simetručnu pahulju. Isti uzorak iz bočice sa negativnim natpisom izgledao je kao braonkasta, bezoblična mrlja iz toksičnog kladenca. Emo je naravno ponovio eksperiment više puta i rezultat je uvek bio jedan te isti. Misli i emocije ljudi, kao i sredina menjaju strukturu vode. Kada je mi progutamo, to utiče i direktno na nas, zato što kao što smo i rekli - 80% našeg tela je voda.

Pomislite kakav odnos ovo ima na vaš život. Ma skoro na sve.

Ali hajde da ne zaboravimo zbog čega smo ovde. Srećom postoji način kako da oživimo vodu u našoj kući. Prokuvana i nakon toga zamrznuta voda pokazuje tendenciju za vraćanjem u život. Ako ovo kombinujete sa pozitivnom i optimističnom atmosferom, možete biti sigurni da pijete kvalitetnu tečnost. Avaj, ne postoji način da kontrolišemo vodu kojom se kupamo. Kroz pore naše kože zapravo unosimo ogromnu količinu supstance. Ali obećavam vam da će vaš pozitivan stav uticati čak i na vodu iz duše.

Drugi savet je da napunimo živu vodu srebrnim jonima. Tako ona neće biti samo zdrava, već će izlečiti mnoge bolesti i napuniti pozitivnom energijom. U Bugarskoj na brojnim mestima se mogu pronađi uređaji za jonizaciju vode. Setite se šta radi sveštenik u crkvi kada osveštava vodu - u nju stavlja srebrni krst. To je jedna od tajni svete vodice.

Ako vam se sve ovo čini neverovatnim, uradite jedan eksperiment kod kuće da biste bili 100% sigurni da su stvari upravo onakve kakvim ih opisujem.

Uzmite tri posude i sipajte u njih beli pirinač i vodu. Na jednu posudu zalepite pozitivnu poruku, na drugu negativnu, a na treću nemojte ništa zalepiti. Svako jutro kada ustanete, prođite pored posudica i naglas se obratite prvoj posudi sa pozitivnom porukom koju ste zalepili, drugoj - sa negativnom porukom, a treću ignorišite. Nakon 30 dana raspolagaćete sa tri različita rezultata. Iznenađenje ostavljam vama.

Rejting

5
Ukupno glasalo: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji