Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Tofu sa karijemDodaje se paradajz za još 5 minuta, nakon toga tofu, pri čemu se drži na vatri 20 minuta.
Servira se vruć sa svežim povrćem....
03. jun
Tofu sa đumbiromTofu propržimo sa polovinom mladog luka, 1 čenom belog luka i đumbira 3 minuta.
Dodajemo ljute paprike i držimo na vatri još 1 minut. Dodajemo šeri, soja sos, vodu i so po ukusu....
28. jun
Glazirani tofu sa pirinčemZapečeni tofu prelivamo sosom i serviramo preko kuvanog pirinča posutog susamom - glaziran tofu sa pirinčem....
29. mart
Pikantan tofu sa paprikamaVratite ispržen pikantan tofu i promešajte.
Kuvajte još oko 5 minuta i servirajte vruće vegansko jelo....
18. jul
Pohovani tofu sa slatkom od šljivaTofu operemo tekućom vodom i sečemo na zalogaje. Stavljamo u vodu sa sirćetom, solju i maslinovim uljem. Ostavljamo 10-15 minuta, nakon toga uvaljamo u brašno.
Ređamo zalogaje na papir za pečenje....
23. jun
Instant nudle sa tofu i kupusomKupus isečemo na trake, tofu na kockice, a mladi luk sitno.
U ugrejanom ulju propžimo tofu sa svih strana. Kad bude gotovo, skidamo. Na njegovo m mestu propržimo kupus dok ne omekša.
Vraćamo tofu i sipamo sos....
30. nov.
Supa od brokolija i tofua za mršavljenjeServirajte porciju supe od brokolija, garniranu sa parčićima tofua....
04. avgust
Marinirani tofu sa pirinčem na japanski načinTofu propržite sa obe strane na malo zagrejanog ulja.
Kada je spreman, marinirani tofu sa pirinčem u japanskom stilu se servira preko kuvanog pirinča....
09. april
Vrste PatlidžanaSve vrste na tržištu su različite i dostupne, a svaka nudi izobilje nutritivnih prednosti i savršen je za različite recepte....
06. avgust
Vrste pohovanjaPostoji dota vrsta pohovanja, koje odgovaraju određenim namirnicama koje se pohuju - za meso, za povrće....
23. sep.
Vrste pirinčaVrste pirinča
Najviše rasprostranjene su tri vrste pirinča - beli pirinač koji je originalan za Aziju, pirinač, uzgajan u Africi i divlji pirinač....
18. sep.
Vrste francuskih sirevaU Francuskoj se proizvodi otprilike 400 vrsta različitih sireva i svaki od njih je unikatan na svoj način. Ova zemlja je jedina u svetu koja nudi takvo bogatstvo sireva....
08. jul
Vrste začinskog biberaPošto ova vrsta bibera ima mekši i slabiji ukus od ostalih vrsta, koristi se u pripremi raznih salata, začinjenih jela sa sirom, belih sosova i ribe....
14. sep.
Različite vrste lukaPoznato je oko 1.200 vrsta luka, od kojih koristimo samo nekoliko – crni luk, praziluk, mladi luk i sibirski luk (iako ređe). Pogledaćemo najpopularnije i najčešće korišćene vrste luka na našim prostorima....
14. dec.
Tradicionalne vrste francuskog hlebaHleb u Francuskoj postavljen je na pijedestal. I za to postoji razlog. Francuski majstori kuvari izmislili su tehnologiju za spravljanje možda i najukusnijeg hleba - bageta.
Baget je dugačak i tanak. Njegova dužina može...
01. jul
Najkorisnije vrste ribljeg uljaDruge karakteristike
Druge karakteristike vrsta suplemenata sa ribljim uljem uključuju miris, kapsule ili tečni oblik, veličinu i vrstu kapsula i dr. One su važne zbog ličnih preferencija i tolerancije pojedinca....
26. jun
Vrste preliva za musakuPostoje razne vrste preliva za musaku. Jedan od njih je tradicionalni preliv, koji se sastoji od 1 čaše kiselog mleka, 1 jajeta, 2 supene kašike brašna i prstohvat soli....
16. mart
Vrste krompira za prženjeOva vrsta je uzeta za standard u državnom testiranju vrsta grupe srednje ranih sorti.
Druga tipično kuhinjska vrsta kod nas je Almera. Ona je novija, ali već dobro poznata srednje rana sorta....
14. mart
Najpopularnije vrste testenina (paste)Sitnija vrsta ove testenine je poznata kao ripete rigate. Obe vrste testenine se kombinuju sa kremovima od pavlake ili sosovima sa mesom.
Ravioli /Ravioli/ - vrsta paste kvadratnog oblika i talasastih ivica....
17. mart