Dijeta Čistih 30 ili kako će vas suzdržavanje od mesec dana izlečiti
Dijeta kod Problema

Dijeta Čistih 30 ili kako će vas suzdržavanje od mesec dana izlečiti

Ako imate zdravstvenih problema sa zapaljenjem zglobova, evo nekoliko saveta da poboljšate vaše zdravstveno stanje. Režim ishrane je osmilila Melisa Hartung i nosi naziv Čistih 30.

1

Dijete i Mršavljenje

Ispitane dijete i saveti za mršavljenje. Brze dijete i režimi ishrane. Pravila za držanje dijeta. Efikasne dijete za mršavljenje.
Dijete - Skinite 15 kg za 3 meseca uz dijetu 2x2Dijete

Skinite 15 kg za 3 meseca uz dijetu 2x2

23.09.2017

Dijeta 2x2 je najefektivnija u borbi protiv ozbiljnog viška kilograma. U periodu od 3 meseca, ova dijeta će Vam pomoći da skinete do 15 kg.

Dijete - Mlečna dijeta topi pet kilograma za nedelju danaDijete

Mlečna dijeta topi pet kilograma za nedelju dana

15.08.2017

Mleko je odličan dijetetski prpizvod. Ono nam daje kalcijum, koji tera masne ćelije da se tope, zbog čega mršavimo. Kalcijum štiti od gubljenja mišićne mase za vreme mršavljenja.

Dijete - Kako da skinemo tri kilograma bez gladovanja za samo nedelju danaDijete

Kako da skinemo tri kilograma bez gladovanja za samo nedelju dana

14.08.2017

Neprijatna posledica nakon mnogo lepih uspomena koje donose praznici, obično je što u prvim radnim danima nove godine postoji velika verovatnoća da nam neka od omiljene garderobe više ne odgovara. Eksperti tvrde da oko božićnih praznika nakupimo između tr

Dijete - Dijeta lekara topi 10 kg za nedelju danaDijete

Dijeta lekara topi 10 kg za nedelju dana

21.07.2017

U poslednje vreme je postala popularna tzv. Dijeta lekara, čijom primenom možete skinuti 10 kilograma samo za nedelju dana. Ako je primenite još jednom, možete skinuti još 4 kilograma.

Dijete - Dijeta sa čajem topi 10 kg za 5 danaDijete

Dijeta sa čajem topi 10 kg za 5 dana

17.07.2017

Engleska dijeta koja uključuje svakodnevni unos čaja može da istopi između 8 i 10 kilograma za samo 5 dana, verovali ili ne. Osnovni princip dijete ja da kombinujete različite hranljive namirnice.

Dijete - Dijeta Pet kašika: Smršajte bez gladovanja!Dijete

Dijeta Pet kašika: Smršajte bez gladovanja!

13.07.2017

Dijeta Pet kašika je jedan od najpoznatijih metoda za mršavljenje u poslednje vreme. Nju preferiraju ljudi, koji žele da drastično smanje telesnu masu, jer im dozvoljava da se hrane često i da se ne lišavaju ukusnih jela.