Dijeta s breskvama: 8 kila manje za dve nedelje
Dijete

Dijeta s breskvama: 8 kila manje za dve nedelje

0

Posle intenzivnijeg konzumiranja breskvi koža postaje mekana, glatka, nežna. Poboljšava se cirkulacija krvi, oporavak ćelija, prodiranje kiseonika u tkiva.

1

Dijete i Mršavljenje

Ispitane dijete i saveti za mršavljenje. Brze dijete i režimi ishrane. Pravila za držanje dijeta. Efikasne dijete za mršavljenje.
Dijete - Mlečna dijeta topi pet kilograma za nedelju danaDijete

Mlečna dijeta topi pet kilograma za nedelju dana

15.08.20170

Mleko je odličan dijetetski prpizvod. Ono nam daje kalcijum, koji tera masne ćelije da se tope, zbog čega mršavimo. Kalcijum štiti od gubljenja mišićne mase za vreme mršavljenja.

Dijete - Kako da skinemo tri kilograma bez gladovanja za samo nedelju danaDijete

Kako da skinemo tri kilograma bez gladovanja za samo nedelju dana

14.08.20170

Neprijatna posledica nakon mnogo lepih uspomena koje donose praznici, obično je što u prvim radnim danima nove godine postoji velika verovatnoća da nam neka od omiljene garderobe više ne odgovara. Eksperti tvrde da oko božićnih praznika nakupimo između tr

Dijete - Dijeta lekara topi 10 kg za nedelju danaDijete

Dijeta lekara topi 10 kg za nedelju dana

21.07.20170

U poslednje vreme je postala popularna tzv. Dijeta lekara, čijom primenom možete skinuti 10 kilograma samo za nedelju dana. Ako je primenite još jednom, možete skinuti još 4 kilograma.

Dijete - Skinite 18 kilograma za dve nedelje uz ovu dijetu!Dijete

Skinite 18 kilograma za dve nedelje uz ovu dijetu!

18.07.20170

Režim ishrane je izmislila farmaceut Sumiko i njen suprug Hitoši, koji je takođe medicinski obrazovan. Uz ovu dijetu, dama je uspela da skine celih 18 kilograma za samo 2 nedelje.

Dijete - Dijeta sa čajem topi 10 kg za 5 danaDijete

Dijeta sa čajem topi 10 kg za 5 dana

17.07.20170

Engleska dijeta koja uključuje svakodnevni unos čaja može da istopi između 8 i 10 kilograma za samo 5 dana, verovali ili ne. Osnovni princip dijete ja da kombinujete različite hranljive namirnice.

Dijete - Dijeta Pet kašika: Smršajte bez gladovanja!Dijete

Dijeta Pet kašika: Smršajte bez gladovanja!

13.07.20170

Dijeta Pet kašika je jedan od najpoznatijih metoda za mršavljenje u poslednje vreme. Nju preferiraju ljudi, koji žele da drastično smanje telesnu masu, jer im dozvoljava da se hrane često i da se ne lišavaju ukusnih jela.

Dijete - Dijeta, s kojom je Džejmi Oliver smršao i spava boljeDijete

Dijeta, s kojom je Džejmi Oliver smršao i spava bolje

09.07.20170

Svaki ljubitelj kulinarstva odmah povezuje ime Džejmi Oliver sa nečim ukusnim. Međutim, ispostavilo se da je britanski kuvar privrženik zdrave ishrane i preporučuje da poštujete nekoliko pravila ishrane za dugovečnost.