Punjeni zec iz rerne

14/02/2017
Jelena Andonovod Jelena AndonovInovator / Autor
"Ostaje samo da napunimo činije do vrha i da uživamo!"
Priprema30 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno120 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano111
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zeca dobro oprati i posoliti. U malu šerpu upržiti luk, džigericu od zeca sa pirinčem, nanu i alevu papriku.

Naliti malo vode i ostaviti malo da vri. Skloniti sa ringle i ovom smesom puniti zeca. Možete dodati i pečurke.

Zeca ušiti i staviti u pleh. Odvojeno naseckati luk i njega dodati u pleh sa vodom, malo ulja i soli.

Pokriti aluminijumskom folijom i peći oko 1 sat. Izvaditi iz rerne i dodati drugu čašu pirinča da upije vodu i ponovo pokriti folijom.

Na kraju malo zapeći zeca bez folije, da porumeni.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija