Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiSedam stvari za bacanje iz kuhinje
31. mart
Jana G.
Kulinarski SavetiTajna ukusnih kiselih krastavčića
30. mart
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiTajne spremanja ukusnih supa
29. mart
Iliana Dimova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Slatki sosovi - elegantan završetak vašeg dezertaKlacični engleski krem je jedan od pravih engleskih sosova kojima se dive u celom svetu. I to s razlogom. Somotski gladak, bogat i s blagim mirisom vanile, mnogo je ukusan.
29. mart
Da napravimo domaću slatku pavlakuNajlakši način za pripremu pavlake u domaćim uslovima je da slonite kajmak sa punomasnog mleka. Posle toga odstoji na hladnom nekoliko dana, i pavlaka je gotova.
28. mart
Finese pri kuvanju jajaKuvanje jaja je težak zadatak, posebno ako je cilj da ne napuknu ljuske. Težak je trenutak kad kuvamo jaja za Usks i ustanovimo nakon što smo ih skuvali da su sva napukla.
28. mart
Tajna francuskih palačinkiPalačinke su rasprostranjene po celom svetu. U različitim kulturama imaju različite i posebne specifičnosti. Francuska je u tom smislu gastronomski etalon. r
28. mart
U ime zdravlja: Kako da izvučemo više od hraneIzbor zdrave hrane je samo polovina puta ka pravilnoj ishrani. Način i vreme pripreme može da dovede do velikih razlika u tome kako je telo iskorišćava. Ima nekoliko jednostavnih promena koje poboljšavaju hranljivi potencijal svakog jela.
28. mart
Kako da spremimo dijetetsko meso?Nezavisno na koji način ste izabrali da pripremite meso, prethodno sklonite sve vidljive masnoće s njega. Obično su oko kože, a dobro je da sklonite i samu kožu.
25. mart
Tajna ukusne ćurkeOsim zdravstvenih prednosti ćurećeg mesa, ono je omiljeno jer se sprema lako, dostupno je u različitim veličinama, a dobro spremljena ćurka izgleda sjajno kad je postavljena na stolu.
25. mart
Kulinarski trikovi u spremanju lukaAko vam je pri kuvanju ili spremanju salate ostalo pola glavice luka i hoćete je staviti u frižider da odstoji jedan dan, namažite tanak sloj maslaca preko mesta gde je luk isečen
24. mart
Šest koraka za pripremu savršenih školjkiDa bi bile ukusne, školjke treba da budu sveže. Iako nećete tačno znati da li je to tako, uvek gledajte da im je ljuštura zatvorena.
24. mart
Kulinarski trikovi u pripremi jela sa belim lukomGarantovano ćemo duže sačuvati cele oljuštebe čenove belog luka ako ih stavimo u teglicu i pospemo solju.
23. mart
Brzi i praktični saveti za pravljenje škampaSrećom danas škampi mogu da se kupe u svakoj malo većoj prodavnici. Problem je u tome, što ne može svako da ih pripremi pravilno.
21. mart
Kako da aranžiramo jela kao pravi šef kuvarVažni deo aranžiranja hrane je takozvani centar pažnje, ili drugim rečima - akcenat na elementima u tanjiru. Naravno, nemojte da mislite da osnovni element u vašem jelu treba da bude pozicioniran na sredinu tanjira.
21. mart
Kulinarski saveti jedne italijanske babeKao i mnogo poznatih kuhinjskih majstora, italijanska kuvarica Laura Vitale je videla po prvi put i naučila izuzetno korisne kuhinjske trikove od svoje babe. ratilaca za svoje kuvan
20. mart
Naše kategorije recepata
16 711
Recepti
8 152
11 849
Drugo