- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKako da napravimo šlag
01. mart
Paolina Syarova
Kulinarski SavetiKako se pravi slatko testo
28. feb.
Admin
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se sprema meso od divlje svinjeMeso od divlje svinje je veoma karakterističnno i treba poštovati određena pravila, kako bi se spremilo i bilo ukusno. Poželjno je da se spermi kao glavno jelo.
28. feb.
Kako da spremimo pečenu bundevuBundeva sadrži velike količine korisnih materija, koje su neophodne organizmu. Od bundeva i jabuka može se pripremiti fini desert. Tajne pripremanja pečene bundeve.
27. feb.
Kako da napravimo karamelizovane jabukeZa karamelizovane jabuke je poželjno da se koriste kisele sorte jabuka. Možete dodati crvenu jestivu boju, da jabuke dobiju tradicionalniji izgled.
27. feb.
Kako se kuva pasulj na pravilan načinAko želite da zreo pasulj bude brže gotov, dodajte masnoću vodi u kojoj ga kuvate. Ne stavljajte so u zreo pasulj, jer ćete tako produžiti vreme kuvanja.
26. feb.
Domaći dresing za salateNapravite sami dresing za salatu, tako što ćete sjediniti sirće ili sok od citrusa sa odgovarajućim uljem za salatu i začinima. Orahovo ulje se kombinuje sa salatama sa plavim sirom.
25. feb.
Razlika između fetučinija, papardela i garganelaItalijanska testenina se proizvodi u mnogo različitih oblika, od kojih neki nisu uspeli da izbore popularnost van granica zemlje u kojoj su napravljeni.
21. feb.
Kako da napravite idealni patatnikPatatnik se uglavnom se pravi tako što se luk i krompir krupno iseckaju ili iyrendaju, pa im se doda so i nana.
21. feb.
Trikovi za jeftine supernamirnice u kućnim uslovimaČim se priča o zdravoj ishrani, većina nas odmah počne da se brine i računa kako će to uticati na kućni budžet. U suštini, to nije toliko zahtevno i sigurno postoje neki mali trikovi koji će vam pomoći da se hranite pravilno, a da pritom ne gladujete
19. feb.
Šta podrazumeva pečenje u kesiKese za pečenje daju jelu odličan ukus. Način pripreme je veoma jedostavan, prosto nasečete namirnice, začinite ih i stavljate ih u kesu. Vežete je i napravite nekoliko rupica.
07. feb.
1
Kulinarski trikovi kod spremanja pasuljaAko treba da klasifikujemo balkanska jela, sasvim je sigurno da će pasulj zauzeti jedno od prvih mesta. Gotovo i da ne postoji kuća na čijoj se trpezi ne nalazi pasulj, i to u najrazličitijim oblicima. Nezavisno od toga koje je doba, pasulj je jelo koje j
04. feb.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 810
Recepti
7 887
11 373
Drugo