Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se sprema meso od divlje svinjeKako se sprema meso od divlje svinje
28. feb.
Meso od divlje svinje je veoma karakterističnno i treba poštovati određena pravila, kako bi se spremilo i bilo ukusno. Poželjno je da se spermi kao glavno jelo.
Kako da spremimo pečenu bundevuKako da spremimo pečenu bundevu
27. feb.
Bundeva sadrži velike količine korisnih materija, koje su neophodne organizmu. Od bundeva i jabuka može se pripremiti fini desert. Tajne pripremanja pečene bundeve.
Kako da napravimo karamelizovane jabukeKako da napravimo karamelizovane jabuke
27. feb.
Za karamelizovane jabuke je poželjno da se koriste kisele sorte jabuka. Možete dodati crvenu jestivu boju, da jabuke dobiju tradicionalniji izgled.
Kako se kuva pasulj na pravilan načinKako se kuva pasulj na pravilan način
26. feb.
Ako želite da zreo pasulj bude brže gotov, dodajte masnoću vodi u kojoj ga kuvate. Ne stavljajte so u zreo pasulj, jer ćete tako produžiti vreme kuvanja.
Domaći dresing za salateDomaći dresing za salate
25. feb.
Napravite sami dresing za salatu, tako što ćete sjediniti sirće ili sok od citrusa sa odgovarajućim uljem za salatu i začinima. Orahovo ulje se kombinuje sa salatama sa plavim sirom.
Razlika između fetučinija, papardela i garganelaRazlika između fetučinija, papardela i garganela
21. feb.
Italijanska testenina se proizvodi u mnogo različitih oblika, od kojih neki nisu uspeli da izbore popularnost van granica zemlje u kojoj su napravljeni.
Kako da napravite idealni patatnikKako da napravite idealni patatnik
21. feb.
Patatnik se uglavnom se pravi tako što se luk i krompir krupno iseckaju ili iyrendaju, pa im se doda so i nana.
Trikovi za jeftine supernamirnice u kućnim uslovimaTrikovi za jeftine supernamirnice u kućnim uslovima
19. feb.
Čim se priča o zdravoj ishrani, većina nas odmah počne da se brine i računa kako će to uticati na kućni budžet. U suštini, to nije toliko zahtevno i sigurno postoje neki mali trikovi koji će vam pomoći da se hranite pravilno, a da pritom ne gladujete
Šta podrazumeva pečenje u kesiŠta podrazumeva pečenje u kesi
07. feb.
1
Kese za pečenje daju jelu odličan ukus. Način pripreme je veoma jedostavan, prosto nasečete namirnice, začinite ih i stavljate ih u kesu. Vežete je i napravite nekoliko rupica.
Kulinarski trikovi kod spremanja pasuljaKulinarski trikovi kod spremanja pasulja
04. feb.
Ako treba da klasifikujemo balkanska jela, sasvim je sigurno da će pasulj zauzeti jedno od prvih mesta. Gotovo i da ne postoji kuća na čijoj se trpezi ne nalazi pasulj, i to u najrazličitijim oblicima. Nezavisno od toga koje je doba, pasulj je jelo koje j