Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiSavršen krompir sote
01. maj
Jana G.
Kulinarski SavetiKako se peče ceo komad mesa
01. maj
Jana G.
Kulinarski SavetiKako da skuvamo savršen pirinač
30. april
Anonimen
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da ne mirišemo na beli lukKako biste izbegli ovu neprijatnu posledicu konzumiranja belog luka, možete primeniti nekoliko trikova. Možete sažvakati jedan karamfilić, da bi uklonili neprijatan miris.
29. april
Kulinarski trikovi pri kuvanju pirinčaDa biste pripremili ukusan pirinač, obavezno ga prethodno potopite u vodi. Za deserte odgovara pirinač okruglog zrna. Finese kod pripreme i kuvanja pirinča.
28. april
Kako se prži krompirZlatna korica na prženim krompirima se formira ako se pravilno prže. Svetlije sorte krompira su idealne za supe i pire, ali ne i za prženje.
28. april
Kako se kuva kukuruzKuvani kukuruz je mnogo ukusan i hranljiv, i pogodan kako za salate, tako i za supe i jela, kao i za direktnu upotrebu.
27. april
Proverite da li jedete kvalitetan med uz pomoć ovog jednostavnog testaSamo jednim jednostavnim testom kod kuće možete utvrditi da li jedete pravi i kvalitetan med. Test može svako od nas uraditi, jer za njega je potrebno da imate samo parče papira.
27. april
Posude, pogodne za mikrotalasnuU mikrotalasnoj rerni ne mogu da se koriste posude od svih materijala, već samo onakve koje propuštaju mikro talase. One treba da su stabilne pri kontaktu s vrelim namirnicama i tečnostima.
20. april
Da napravimo mleveno meso za ćufticeU nacionalnoj tradiciji ćufte predstavljaju, najopštije rečeno, dobro samleveno meso, u kombinaciji sa lukom i začinima. Oblik im je raznovrsan, od pljosnatog do loptastog. Načini njihove pripreme takođe su različiti.
20. april
Otkrijte koja je najveća greška pri pripremi šnicli na roštiljuEksperti u ovoj oblasti kažu da svako ko odluči da pripremi šnicle na roštilju pravi jednu veliku grešku. Prema njihovom mišljenu niko ne zna kako se šnicle spremaju pravilno i svako misli da je već majstor u tome.
19. april
Trikovi pri kuvanju špagetaPošto špageti dosta podsećaju na kamenčiće o koje se često spotiče inače dobra domaćica, opisaćemo kako da skuvate špagete, korak po korak. Nema ničeg teškog u procesu, ali kao sve prvi put zahteva dosta pažnje.
18. april
1
Kako da napravimo kiselo testo za hlebDa biste napravili kiselo testo za hleb, treba da pratite nekoliko tačno određenih pravila. Na prvom mestu obratite pažnju na posudu u kojoj ćete ga nadgledati , vrstu brašna i sledite tehnologiju.
10. april
Ovi začini ne treba da se stavljaju u isto jeloUprkos tome što svaki čovek ima individualni ukus, većina začina se koristi za određenu vrstu namirnica, a isto tako ima i začina koji ne idu zajedno u jedno isto jelo. Pogledajte koji su.
09. april
Tajne savršenog pohovanjaNajnežnije moguće pohovanje je sa grizom. On je pogodan za pileće meso, morske plodove, karfiol - sa ovakvim pohovanjem dobijaju jedinstven ukus.
06. april
Kako sveže makarone pomažu da bolje ispečete kolač?Postoji način da se vaš kolač, biskvit ili kora za turtu ispeče savršeno, da ne brinete da će izaći iz posude i da će previše narasti.
31. mart
Naše kategorije recepata
16 711
Recepti
8 152
11 849
Drugo