- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKulinarske tajne ukusne pite
20. mart
Veselina Gardeva
Kulinarski SavetiKako da bajati hleb bude ponovo svež i mek
19. mart
Kristina Chernikova
Kulinarski SavetiŠta izabrati - oradu, brancin ili pastrmku?
18. mart
Veselina Gardeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Sosevi za pileće šniclePileće šnicle možemo začiniti raznim sosevima, a one tako budu mnogo sočnije i mekše. Možete koristiti soseve sa najrazličitijim sastojcima.
16. mart
Šta je to poširanje?Kulinarske emisije i blogovi su sve više popularniji. Već postoje i kanali posvećeni hrani i načinima spremanja hrane, a na internetu možete naći razne kulinarske recepte i savete - od kuvanja pasulja do pravljenja elegantnih deserata. Pre nego što se
15. mart
Začini za jagnjeće mesoJagnjetina ima veoma specifičan i aromatičan ukus. Sa jagnjetinom se slažu brojni začini, kao što su majoran, selen, ruzmarin, kora od limuna, nana, origano i majčina dušica.
14. mart
Kako da na pravilan način skuvate heljduObavezno operite heljdu pre nego što je kuvate, i to dobro, da bi sa nje spale ljuspe. Odnos heljde i vode treba da bude 1:2.
13. mart
Kako da prepoznate lažno alkoholno pićePravo vino se neće pomešati sa vodom, već će se stvoriti male crvene niti u vodi. Što se brže vino pomeša sa vodom, to ima više hemijskih dodataka i veštačkih boja u vinu.
13. mart
Metode za dimljenje mesaDimljenje mesa se primenjuje još od davnina, ne bi li se meso sačuvalo i koristilo duže vreme. Takođe, na taj način se mesu daje specifičan ukus i aroma.
11. mart
Gurme kuhinjaReč gurme dolazi iz francuskog. Podrazumeva ljubitelja i poznavaoca dobre hrane i pića. U našem jeziku ova reč ima najrazličitije varijacije, a pre svega se opisuju jela pri čijem spremanju i serviranju su se koristili posebni sastojci i finese.
09. mart
Na šta treba obratiti pažnju pri kupovini maslinaPogledajte na šta treba da obratite pažnju kada kupujete masline. Ovi važni saveti poštedeće vas razočarenja i troškova.
08. mart
Kako da skuvate pšenicu i speltu?Pšenica i spelta treba da se kuvaju na tihoj vatri. Drugi važan trik je da budu oceđene od viška vode kada budu gotove.
07. mart
Kulinarski trikovi kako da napravite sočnu džigericuMalo je onih ljubitelja mesa i delikatesa od mesa koji ne vole toplu i aromatičnu džigericu.
06. mart
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 854
Recepti
7 895
11 385
Drugo