- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiTajne ukusne pačje džigerice
26. mart
Maria Simova
Kulinarski SavetiGarniri uz rebarca
24. mart
Nina Ivanova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako očistiti štuku?Štuka spada u krupne ribe grabljivice, koja je na našim prostorima dosta rasprostranjena. Može se naći svuda - u Aziji, Americi i Evropi. Štuka ima mnogo kulinarskih kvaliteta.
24. mart
Tajna ukusnog kadaifaKadaif je jedan od najukusnijih orijentalnih deserata, koji su tipični i za bugarsku kuhinju, što je posledica petovekovne vladavine osmanske imperije na ovim prostorima.
23. mart
Nekoliko načina da zavijete kifliceKiflice možete da zavijete na mnogo načina - postoje oni lakši, ali i teži. Prvi način je klasičan i lak, potrebno je da razvijete okruglu koru, isecite na 8 delova i na svaki deo stavite po kašičicu slatka.
23. mart
Sosevi za ćufteĆufte su omiljena hrana kako malima, tako i odraslima. Da bi bile ukusne, one treba da budu napravljene od kvalitetnog mlevenog mesa i da su začinjene odgovarajućim začinima. Takođe, od velikog značaja je i sam sos. U ovom članku vam predlažemo nekoliko u
22. mart
Kako da izaberemo šporet?Kada dođe vreme da zamenimo stari šporet novim, treba dobro da razmislimo koju dostojnu zamenu da nađemo.
22. mart
Sušenje mesa u rerniMeso spada u najomiljenije namirnice. Ono se može termički obrađivati na razne načine, a takođe i da se suši. Međutim, ako nemate prostoriju gde možete okačiti meso i sušiti ga, onda ga možete osušiti i u rerni.
22. mart
Kako da začinite svinjska rebra? Upravo ovakoSvinjska rebarca možem spremiti na roštilju, možemo ih ispeći u tepsiji u rerni, na grilu i na tiganju. Za rebarca možemo koristiti najrazličitije marinade i soseve. Sa njima su ona sočnija, ukusnija i pikantnija. Za marinadu možete koristiti med, so
22. mart
Kako sa čuvamo i konzerviramo kiseljak?Pogledajte kako da konzetvirate omiljeni kiseljak, da biste duže uživali u njegovom ukusu.
22. mart
Zdrave zamene za štetne namirniceSvaki kulinar ima svoju tehniku zgušnjavanja krem supe. Neke koriste klasične kalorične proizvode, kao što je pavlaka. Ona, međutim, može da bude uspešni zamenjena slatkim krompirom.
21. mart
Kako spremiti Šitake pečurke?Šitake pečurke imaju istoriju kultivisanja koja traje nekoliko hiljada godina, a isto toliko se koriste u lečenju i kulinarstvu. Naziv ove pečruke se sastoji iz dve reči - šij /kesten/ i take /drvo/. U bukvalnom prevodu, naziv ovih pečuraka znači - pečurk
20. mart
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 854
Recepti
7 895
11 385
Drugo