Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiSaveti za čuvanje spanaća, zelja i kiseljaka
14. jun
Paolina Syarova
Kulinarski SavetiDetalji pri farbanju jaja
01. jun
Rosi Stoyanova
Kulinarski SavetiSačuvajte mirođiju svežom nekoliko meseci bez zamrzavanja
21. maj
Maria Simova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da nam se ne lepi roštiljZačinjeno i stavljeno na roštilj meso miriše prekrasno, ali kada dođe momenat okretanja, polovina ostaje na roštilju. Žašto se to dešava i kako da ga sprečimo?
20. maj
Finese u pripremi šnicliPriprema ukusnih šnicli je čitava umetnost. Da bi se dobile krhke šnicle koje se tope u ustima, treba da ste upoznati sa umetnošću njihove pripreme.
13. maj
Kako se blanšira krompirKrompiri se blanširaju od 5 do 8 minuta. Pri ovom procesu krompiri posvetle i dobiju bolji ukus. Prethodna obrada omogućava brže prženje.
11. maj
Pangasius - najprljavija riba na svetuPrema podacima velikih lanaca prehrambenih prodavnica, najprodavanija uvozna riba u prošloj godini je smrznuto file ribe Pangasius. Prirodno stanište ove ribe su vode reke Mekong u Vijetnamu.
11. maj
1
Kako napraviti vinsko sirće u kućnim uslovimaKako biste pripremili vinsko sirće, treba vam tri litra crnog ili belog vina, osam litara ključale vode, osamsto grama šećera, deset mililitara vinske kiseline.
09. maj
Kako da napravimo savršene ćufticeDa biste napravili savršene ćuftice, kupite parče svinjskog i parče telećeg mesa u prodavnici, i sameljite ga na mašini bar tru puta.
08. maj
Kako se prave krutoniZa pripremu krutona odgovara svaki hleb, čak i stari. Nema veze da li je beo ili ražani. Važno je da se nije ubuđao.
06. maj
Tajne ukusnog pasulja, sočiva i leblebijaPre pripremanja pasulja, sočiva i svih vrsta mahunarki dobro je da se natope jednu noć u hladnoj vodi, pri proporciji 1 šolje pasulja na 4 šolje vode.
05. maj
Da napravimo krem za tortuNajlakši način da napravimo tortu u domaćim uslovima je da koristimo gotove kore i da je ukrasimo odgovarajućim kremom. Po želji možemo da napravimo sirup, kojim ćemo preliti koru.
05. maj
Finese pečenja pogačeZa bi se pogača dobro ispekla, ne otvarajte vrata rerne prvih 20 minuta. Ako volite pogaču sa mekanom koricom, odmah nakon vađenja je pokrijte vlažnom krpom.
04. maj
Tajne meke teletineTeletina može biit jako meka i ukusna, ako poštujete određena pravila pri spremanju. Da dinstana teletina bude još ukusnija, pre njene pripreme, uvaljajte u brašno i pržite dok meso ne porumeni.
03. maj
Kako se pravi dresing za salatu?Salate postaju veoma ukusne, kada se uklope sa dresingom. Dresing može da bude na bazi majoneza ili vinegret. Pogledajte naše ideje za domaći dresing.
02. maj
Kako se konzervira paradajz u teglamaDa bi se uspešno konzervirao paradajz, treba obavezno koristiti svež paradajz, zdrav s glatkom površinom bez ikakvih fleka. Druga važna osobina, kad kupujete ili berete paradajz za konzerviranje treba da birate potpuno crven paradajz - zreo, bez ikakvih z
02. maj
Naše kategorije recepata
16 711
Recepti
8 152
11 849
Drugo