- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKulinarski trikovi kod spremanja pasulja
04. feb.
Paolina Syarova
Kulinarski SavetiKako spremiti patlidžan, a da ne bude gorak
03. feb.
Vyara Kostadinova
Kulinarski SavetiNapravite voćni sirup za zimu
29. januar
Vyara Kostadinova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da napravite domaći sok i sirupNema ništa ukusnije od domaćeg soka i sirupa. Oni se mogu napraviti po vašem ukusu - sa manje ili više šećera, da budu ređi ili gušći.
23. januar
Specifičnosti kod spremanja na roštiljuAko nemate mnogo iskustva u pečenju mesa na roštilju, onda neka vaš izbor bude svinjsko i pileće meso, jer šansa da ne uspete je mnogo mala.
02. okt.
Trikovi kod spremanja klenaNajbolja varijanta za pripremanje klena je da ga ispečete u rerni. Možete da stavite luk, paradajz i da ga ispečete, a druga varijanta je da ga napunite.
29. sep.
Spremite školjke na brz i lak načinŠkoljke su odlična varijanta ako želite da spremite nešto za večeru, a da je pritom brzo i lako. One su takođe dobre i kada hoćete da iznenadite goste.
23. sep.
Saveti za čišćenje roštiljaAko hoćete da vam roštilj uvek bude čist i da se njime koristite dugo, nakon što ga koristite, neka se ohladi i odmah očistite unutrašnji i spoljašnji deo roštilja.
22. sep.
Najbolje marinade za meso i povrćeMeso i povrće bude još ukusnije ako pre termičke obrde bude marinirano. Na taj način ono postaje mekše i aromatičnije.
21. sep.
Kako da napravite slatko, marmeladu i sirup od ribizlePredlažemo vam 3 recepta kako da ovo korisno voće konzumirate i tokom zimkih meseci. Saznajte kako da napravite slatko, marmeladu i sirup od ribizle.
20. sep.
Trikovi koji čine vaša jela ukusnijimPoštujte neka pravila, da bi vam jela bila još ukusnija. Da meso u rerni ne bi pregorelo, stavite malu posudu sa vodom da isparava.
20. sep.
Kako se čiste škampi?Proces čišćenja počinje tako što im se prvo ukloni glava, tako što prvo jednom rukom uhvatite telo, a drugom rukom glavu škampa. Blagim pokretima gore i dole vucite telo.
20. sep.
1
Kako da blanširate krompirBlanširanje krompira ima niz predimstava i ljudi pribegavaju ovom procesu iz različitih razloga. Blanširani krompir čuva boju i kvalitet ukusa i odgovara za zamrzavanje.
19. sep.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 850
Recepti
7 893
11 383
Drugo