Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiKako da napravimo karamel bez greške
17. mart
Petyo Liubomirov
Kulinarski SavetiVrste preliva za musaku
16. mart
Jana G.
Kulinarski SavetiKako da pripremimo tunu
16. mart
Jana G.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Top 50 malih trikova za pomoć svakoj mudroj domaćiciDomaća lubenica za Novu godinu! Da, to je potpuno moguće, ako uvijete lubenicu u gipsani zavoj, odnosno ako je gipsirate i ostavite na hladnom i provetrivom mestu. Pogledajte 50 najboljih mudrih saveta domaćica, koji će vam olakšati život.
15. mart
Kojim jelima treba dodati muskatni oraščićJak slatkasti ukus muskatnog oraščića čini ga odgovarajućim i željenim začinom za mnoga jela. U kulinarstvu se najčešće koristi sitno rendani muskatni oraščić.
14. mart
Vrste krompira za prženjeKao najbolja vrsta za prženje krompira smatra se vrsta Fontane. Uprkos tome ova srednje rana do kasna sorta još je loše ocenjema kod naših proizvođača. Za sada se radujemo ograničenoj rasprostanjenosti.
14. mart
Kako da prepoznamo kvalitetan med?Kada kupujete med, obavezno gledajte da bude jedinstvene boje, bez grudvica i da bavnu curi niz kašiku.
11. mart
Kako se marinira piletinaOdređenim marinadama piletina može da se čuva duže vreme, zatvorena u teglama, i da se koristi u svako vreme. Evo nekoliko ideja, koje će vam pomoći da marinirate pileće meso.
10. mart
Saveti pametne domaćice za lakšu obradu ribeKrljušt ribe uklonićete lakše, ako pre toga premažete ribu sirćetom. Daska, na kojoj ćete raditi, treba da bude posuta solju.
09. mart
Kako se priprema heljdaHeljda ima mnogo korisnih osobina. Primprema je veoma jednostavna, kuva se sa vodom u odnosu 1:3. Napravite brašno od heljde, tako što ćete je samleti u mlinu za kafu, pripremite musli sa heljdom, ćufta sa heljdom.
07. mart
Nabolji prilozi uz ribuRiba pripremljena na različite načine, obično uvek zahteva priloge. Ovde cete naći spisak najboljih ideja i najukusnijih priloga uz ribu.
07. mart
1
Kako da pripremimo američke krompiriće vedžisDa bi pripremili ukusan vedžis krompir, treba da ga nasečete na čamčiće i začinite, a nakon toga da ga ispečete za pola sata. Vedžis se pravi brzo i veoma je ukusan.
07. mart
Evo kako da ne uništite vitamine u brokoliju prilikom spremanjaPrema istraživanjima, ako skuvamo brokoli u vodi, gubi se sadržaj minerala i vitamina. Zbog toga se preporučuje da ga pripremamo na pari.
07. mart
Kako se pravi kiseli kupusKiseli kupus je tradicionalna zimnica kod bugara. Osim što ima neobičan ukus i što je u osnovi mnogih tradicionalnih bugarskih jela, kiseli kupus je i veoma koristan za organizam, posebno tokom dugih zimskih meseci, kada obično nagrabusimo zbog nedostatka
07. mart
Kako da napravite strava mafineDa biste napravili strava mafine, koristite hladan maslac iz frižideta. Ako mafini nisu punjeni kremom, posle pečenja ih odma vadite iz kalupa.
06. mart
Kako se pravi ukras za tortuPostoji mnogo načina da se jedna torta ukrasi. Može se koristiti razno voće, puslice, čokoladne mrvice, samleveni ili celi orašasti plodovi, keks, piškote, ukrasi od karamele itd.
06. mart
Naše kategorije recepata
16 711
Recepti
8 152
11 849
Drugo