Recepti
Članci
Kulinarska Mreža
Kulinarska igra
Forum
1
Ulaz
Bonapeti.rs
»
Kulinarska mreža
»
Viktoria Neikova
»
Moji saveti
Viktoria Neikova
Autor
Moj Zid
Recepti
Članci
70
Saveti
157
Komentari
Moje teme
Komentari na Temu na Forumu
O meni
Pošalji poruku
Poeni
0
Moji saveti
najnoviji
najpopularniji
najčešće komentarisani
najčešće ocenjivani
Zašto pita ne narasta?
Kako da pirinač ne bude suv?
Da li je kora od patlidžana korisna?
Koliko dugo se peče pasulj?
Kako sa zgusnemo pasulj?
Šta sadrže škampi?
Koje vrste posudica za krem treba da koristimo?
Kako pravilno muti pavlaka?
Koja vrsta pirinča se koristi za mleko sa pirinčem?
Kako se prave šnicle?
Koju šerpu ili pleh da koristim za ljutenicu?
Možemo li zameniti belo brašno pirinčanim brašnom?
Pogodno vino za oradu
Koliko testa je potrebno da se napravi za jednu picu?
Šta sadrže školjke?
Da li ovsene pahuljice sadrže gluten?
Kako da uštipci budu vazdušasti?
Kako da prepoznate kvalitetno konzervisan paradajz
Od kojeg mesa se prave šnicle?
Koliko jaja se stavljaju u kolač?
Da li je kombinacija pečuraka i mleka opasna?
Koliko vremena se peče kupus?
Da li se pečurke mogu jesti sa jajima?
Koje proizvode NE treba kombinovati sa pečurkama?
Kako zgusnuti krem supu?
Čime da zamenimo brašno u smesi za pohovanje?
Na šta treba da pazimo kada kupujemo kestenje?
Kako konzumirati pčelinji polen sa kiselim mlekom?
1
2
3
4
>
>|