Pogledajte zlatna pravila pekara eksperata

1 od 5 Fotografije
1. Tačno merite sastojke.
Danas profesionalni pekari u celom svetu koriste samo recepte u kojima je naznačena težina sastojaka. Oni su svesni da čaša brašna može da bude različite težine u zavisnosti od vrste brašna ili od toga koliko je brašno sabijeno u čaši. Ako u kući nemate vagicu, nikada ne punite čašu, mericu ili kašiku do vrha. Uvek ih poravnajte odozgo špatulom ili nožem.

Pečenje hleba, pogačica, slatkiša, sitnih kolača i svih drugih različitih kulinarskih proizvoda, ponekada je potcenjeno od mnogih domaćica.

Uprkos tome što u mnogim slučajevima izgleda kao dečja igra, pečenje ima svojih tajni, koje ako se ne poštuju, mogu u potpunosti da naruše izgled određenog peciva.

Da se i vi ne biste našli u takvim neprijatnim situacijama, pogledajte galeriju iznad sa osnovnim pravilima, koja treba poštovati u radu sa rernom. Ta pravila su odabrana i potvrđena od eksperata u branši i zaista vam mogu pokazati mnogo toga.

Pogledaj više

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji