Namirnice koje raspaljuju strast

Jaja

Jaja

Smatraju se jakim izvorom energije. Francuski kralj Anri IV je svakog jutra pio čašicu konjaka sa žumancem, a Kelti, poznati po svojoj borbenosti i strastvenosti, su pili tamno pivo sa žumancima u velikim količinama. Jedna knjiga iz XV veka toplo preporučuje da se, za uspeh u intimnim odnosima, svaki dan na gladan stomak pojede po jedno žumance, i da se tri dana zaredom jednu luk i jaja.

Luk

Luk

Tvrdi se da je luk jedan od rasplamsivača seksualne želje, čak i kod starijih muškaraca. Posebno je efikasan crni luk. Jedino je neprijatan loš zadah od njega. Ali, njega možete osvežiti zvakanjem nekoliko zrna kafe.

Čokolada

Čokolada

Jedan od najvoljenijih seks afrodizijaka - i efikasan i ukusan. Sadrži više od 150 korisnih sastojaka. Stimuliše proizvodnju serotonina - hormona sreće. Može da bude uključena i u samu ljubavnu igru.

Ženšen

Ženšen

Najpoznatija među travama ljubavi. Poreklom iz Kine, pripremaju se koreni ove biljke. Ispitivanja, sprovedena na životinjama, pokazuju da konzumacija ženšena naglo povećava njihovu seksualnu aktivnost.

Mošus

Dokazano je da, među mirisima, on deluje najuzbudljivije.

Vino

Vino

Vino u umerenim količinama za povećan libido. Nedavno je postalo obavezan atribut u ljubavnim igrama. Međutim, jako je važan osećaj mere - posebno za muškarce. U umerenim količinama, vino je moćan stimulans libida i erekcije, ali ako se pretera - efekat može da bude obrnut.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji