Lista: Pića koja vode do najtežeg mamurluka

1 od 9 Fotografije

9. Džin


Osim ako nećete popiti sami flašu džina, nakon konzumacije kvalitetnog džina vam neće ništa biti. Da biste bili sigurni, kupujte ovo piće samo u proverenim prodavnicama. Ako preterate ili popijete džin niskog kvaliteta, onda postajete tužni, arogantni i grubi, a nešto još gore od toga jeste - jutro posle.

Mamurluk je poznat kao boljka ljubitelja alkoholnih pića. Preterivanje u konzumaciji uvek vodi do ovakvih problema. Međutim, konzumacija pojedinih pića ima nešto teže posledice.

Lista koju smo vam sastavili uključuje alkoholna pića koja su gradirana prema tome koliko su ozbiljne posledice nakon konzumacije i koliki mamurluk izazivaju. Spisak počinjemo sa onim pićima koja su najmanje opasna, a završavamo ga pićima koja sa sobom nose najgore posledice, uključujući vrtoglavicu, povraćanje i mučnine.

Koliko god zvučalo čudno, na jednom od poslednjih mesta, tačnije na 10. mestu je votka. Ona spada u najčistija pića. Ne sadrži nikakve veštačke boje, kao ni toksične materije. Sledećeg jutra će vam pogled biti ist baš kao i sama votka. Ako je pijete pravilno, postoji velika mogućnost da izbegnete mamurluk. Ako pijete nekvalitetu votku, posledice su toliko ozbiljne, da postoji čak i mogućnost da se i ne probudite.

Pogledaj više

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji