bonapeti.rs»Članci»Ishrana kod problema»Izlečite pankreas ovim namirnicama samo za 3 nedelje i bez lekova

Izlečite pankreas ovim namirnicama samo za 3 nedelje i bez lekova

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
1k2929
1 od 5 Fotografije

1. Heljda


Zrna heljde su korisna, samo ako ih potopite u kefir i svakodnevno konzumirate. Sameljite heljdu, tako da dobijete brašno, prelijte sa 200 ml kefira i ostavite tako da prenoći. Uzimajte ujutru za doručak.

Neuravnotežena ishrana, loše navike, gazirana pića i savremen način života mogu prouzrokovati razvoj oboljenja pankreasa. Sve ovo počinje sa običnim osećajem nelagodnosti. Obično dosta ljudi i ne obraća pažnju na ove simptome. Uprkos tome, ako se simptomima dodaju stres i lekovi, stanje se znatno pogoršava i osećaj nelagodnosti je teško otkloniti, pa čak nekada bude i nemoguće.

Prvi problemi sa pankreasom vode do poremećaja u sistemu za varenje. U isto vreme, pogoršava se stanje jetre i srca. Kao posledica toga se javlja holecistitis i pankreatitis, povišena temperatura, mučnine, često povraćanje i druga oboljenja. Zatimje potrebno da često posećujete bolnice i trebalo bi da držite stroge dijete.

Sa druge strane, možete se izlečiti i prirodnim sredstvima. Probajte tinkturu ove dve biljke. Potrebno je da 1 kašiku smilja i 1 kašiku kamilice prelijete sa 200 ml kipuće vode. Nakon 30 minuta procedite čaj i preporučljivo je da ga pijete kad je čaj hladan. Za efikasnije lečenje uzimajte po 0.5 šolje 2 puta dnevno, 30 minuta pre obroka. Terapija traje oko 2 nedelje.

U galeriji iznad smo izdvojili namirnice koje će ublažiti vaše probleme sa pankreasom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji