Drevna kineska dijeta koja leči kamen u žuči

Drevna kineska dijeta koja leči kamen u žuči

Dijeta u kineskoj medicini je iz procedura koje su se koristile u drevnim vremenima od strane mnogih naroda. Do dana današnjeg, veliki broj poštovalaca te tehnike je uspešno prilaže.

Kamen u žuči može biti različitog oblika, prečnika i sastava. Susreće se u žučnom traktu, a njihov broj može biti dosta veliki. Čovek može da ima kamen u žuči, a da ne oseća simptome. Kada se pojavi bol, to je već etapa kod koje je operacija neizbežna.

Predstavljamo vam jedinstvenu kinesku dijetu koja pomaže da se izbace svi kameni u žuči za samo 7 dana. Formula je izuzetno dostupna sa potpuno prirodnim sredstvima i daje ogromne rezultate. Ovaj moćni recept ne pomogao mnogim ljudima.

Drevna kineska dijeta koja leči kamen u žuči

Potrebni sastojci:

5 jabuka dnevno

1 kašičica magnezijum sulfata /engleska so/

4 čaše tople vode

1 supena kašika maslinovog ulja

0, 5 supene kašike soka od limuna

Kako se uzima?

Drevna kineska dijeta koja leči kamen u žuči

1. Prvih 5 dana lečenja se konzumira 4-5 jabuka ili se uzima 4 šolje sveže isceđenog soka od jabuka,

2. Šestog dana ne jedete jabuke, večera u 18.00, popijte 1 kašičicu magnezijum sulfata sa čašom tople vode Ponovite proceduru u 20.00.

Drevna kineska dijeta koja leči kamen u žuči

3. U 8.00 sedmog dana popijte 2 čaše tople vode, a u 10.00 supenu kašiku maslinovog ulja sa malo sveže isceđenog soka od limuna i sa malo tople vode.

4. Sledećeg dana ćete primetiti zeleno kamenje u wc šolji.

Postoje slučajevi kada pacijent izbaci 40-50 ili čak 100 kamenja. Čak i da nemate nikakve simptome kamena u žuči, ova dijeta će vas prečistiti i preporučuje se kao mnogo dobar profilaktika.

Nemojte zaboraviti da podelite ovu lekovitu dijetu sa prijateljima, zdravlje je mnogo važno!

Pogledaj više

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji