Facebook
Omiljeno
Pinterest
Kako da zamrznete leblebije?Evo načina kako da zamrznete leblebiju i da je koristite odmah, kada vam se jedu ćuftice od leblebije, janija sa leblebijom ili neko drugo jelo....
Kako da napravimo domaći kravlji sirCediljka sa domaćim sirom se pristiska nečim teškim, u nagnutoj tepsiji, podignuta nečim u jednom kraju kako bi se oblikovao kotur sira i da se dobro iscedi, tako stoji otprilike 12 sati....
Kako da izaberemo šporet?Prvo što treba da uzmemo u obzir je prostor kojim raspolažemo, enterijer u kuhinji i šta nam je zaista prioritet....
Evo kako da izaberemo najukusniju lubenicuAli da biste izbegli ova neprijatna iznenađenja, pratite nekoliko malih instrukcija za vreme kupovine.
Kako da izaberemo lubenicu
Bogata vodom, lubenica je korisno i osnažujuće voće, idealno za leto....
Kako da izaberemo mašinu za pranje sudovaNakon što ste sasvim logično stigli do zaključka da je vašem domu potrebna mašina za pranje sudova verovatno ćete početi da se pitate kako tačno da je izaberete....
Grožđe, jabuke, kruške... Kako da izaberemo najlepše?Ostaje samo da ga izaberemo, tako da maksimalno iskoristimo njegove kvalitete ukusa. Kako bi bio garantovano svež, karfiol takođe treba da bude i čvrst. Izaberite onaj koji je u potpunosti beo sa stegnutim cvetićima....
Koju kafu da izaberemo?Ima ljudi koji vole i tursku kafu, koja se pravi u džezvi samo tako što se voda i kafa pomešaju i čekaju da smesa proključa. Međutim, pogodna je samo za one koji vole veoma jaku kafu....
Kako da izaberemo karfiol?Ali da li znamo kako da izaberemo karfiol?
Evo nekih karakterističnih crta dobrog i dragocenog povrća....
Koji kalup da izaberem za kolač?Međutim, koji da izaberemo? U ovom savetu ćemo navesti karakteristike nekih vrsta kalupa za kolač, a vi sami ćete proceniti koji tačno da izaberete....
Paleo ili keto dijeta: koju da izaberemo?Možda se pitate koja je pogodnija opcija za vas da biste smršali i došli do dobre forme. To zavisi od nekoliko aspekata, uključujući vaš tip tela i metabolizam koji sigurno igra važnu ulogu....
Kada koji čaj da pijemoLeti je dobro da pijete čaj od upravo ubranih biljki, ovo će vas napuniti energijom za sunčane dane.
Pogledajte takođe koji čajevi umituju nerve i saznajte koji čajevi smanjuju krvni pritisak....
Omlet koji zasićujeSastojke za omlet dobro umutite i stavite u tiganj sa mašću da se omlet ne zalepi.
Kad ga ispržimo, vadimo ga na tanjir, a u tiganj stavljamo mleveno meso i pržimo i njega....
Kako da izaberete boraniju?Kako odabrati boraniju?
Postoje tri vrste boranije:
- francuska boranija;
- pljosnata boranija;
- duga boranija.
Francuska boranija je takođe poznata kao tanka sorta boranije....
Kako da izaberete mango?Mango treba da ima glatku i neoštećenu površinu i da bude polumekan na dodir. Nemojte da kupujete mango sa crnim pegama, jer je to znak da je mango prezreo....
Kokos rolat da keksomNapomena: Možete rolat dodatno da glazirate po želji, predlog je da otopite 100 gr. čokolade sa 1 s.k. arome pomorandže.
Kokos rolat da keksom je gotov!...
Trouglovi prste da poližešPrethodno skuvamo sirup od šećera i vode i ostavljamo da se ohladi.
Trouglove prelivamo u pelehu i ostavljamo 3-4 sata da upiju sirup, posle jedemo sa užitkom. Neka vam je slatko!...
Đuveč Prste da poližešIsecite meso na kockice i propržite. Dodajte luk, isečen na rebarca i šargarepu na kolutiće.
Dodajte krompire, paradajz, začinei vino. Nakon što malo vri, dodajte iseckano suvo meso i masline.
U đuvečaru sipajte malo...
Kako da izaberemo pravo maslinovo ulje?Kako da odaberemo kvalitetno maslinovo ulje? Na šta treba paziti kada su ispred vas u prodavnici redovi boca sa različitim etiketama i koje je maslinovo ulje pogodno za salate, kao i sa kojim se može pržiti.
1....
Koji su to prirodni proizvodi koji mogu da vas ubijuIstina je da je većina njih selektovana, kako bi maksimalno dobro izdržali trenutne klimatske uslove, zemljište i da daju dovoljno dobru letinu da biste se poštedeli razočarenja od uloženog truda i samo dva ubrana paradajza...