Facebook
Omiljeno
Pinterest
Koji je najbolji doručak za mršavljenje?Autori istraživanja tvrde, da protein surutke koji se nalazi u svežem mleku, kiselom mleku i siru je najbolje sredstvo koje može da nas natera da se osećamo sitim, a da se ne prejedemo....
Salata posle treningaDodajte senf i vaša salata sa povrćem je gotova za jelo.
Salata nakon treninga je vema korisna....
Koji su najbolji čajevi za muškarceKineska šisandra
Kineska šisandra je već biljka koju muškarci poštuju. Čaj od nje stimuliše proizvodnju spermatozoida, poboljšava erekciju, produžava polnu radnju....
Najbolji guakamoleZamena za čeri paradajz može biti 1/2 običnog paradajza, a umesto limuna je dobro staviti limetu (teže je pronaći i skuplja je uglavnom).
Najbolji guakamole služiti uz tortilja čips (običan slan)....
Koja je najbolja dijeta?Kriterijumi koji se koriste za sačinjavanje rangiranja najboljih dijeta uzimaju u obzir kompletnost ishrane, zdravstvene rizike i koristi, dugoročnu održivost i efikasnost zasnovanu na dokazima....
Koji je hleb najzdraviji?Ako želite zdrav hleb, koji nam ne samo da nije zabranjen, već je čak i poželjan za konzumiranje, kupite onaj koji sadrži raž, mahunarke i pšenicu....
Koji deo svinje je najbolji za roštilj?Iako su ovo najpopularniji delovi mesa, iznenađujuće, postoje i drugi komadi mesa koji su sasvim prikladni za vaš roštilj.
Najbolja svinjetina za roštilj su masniji komadi svinje....
Najbolji integralni hlebAli nemojte žuriti da sečete hleb dok je topao. Sačekajte da se potpuno ohladi da ne bi postao gnjecav najbolji integralni hleb....
Najbolji gulaš na svetuZagrejte mast u loncu dovoljno širokom, da se meso narezano na kockice raširi u jednom sloju. Pržite na jakoj vatri dok sva voda ne ispari. Dodajte luk i kuvajte dok ne postane gotovo proziran. Dodajte so, rukolu, sveži korijander...
Koju vrstu soli je najbolje konzumirati?Koja je najbolja so za konzumiranje? Saznajte više o vrstama soli i njihovim karakteristikama.
Kuhinjska so
Ovo je najčešći oblik soli koji se koristi u domaćinstvima i prehrambenoj industriji....
Gde je najbolje da čuvamo čokoladu?Ali da li je to pravilno i gde je zapravo najbolje da čuvamo čokoladu?
Iako kakao zrna u čokoladi često dolaze iz toplih tropskih zemalja, toplota nije najbolji prijatelj čokoladnim štanglama....
Omlet koji zasićujeSastojke za omlet dobro umutite i stavite u tiganj sa mašću da se omlet ne zalepi.
Kad ga ispržimo, vadimo ga na tanjir, a u tiganj stavljamo mleveno meso i pržimo i njega.
Namažemo omlet paradajz pireom i ređamo topljeni...
Koji je tajni sastojak vazdušastog omleta?Da biste dobili mehuriće koje tražite, koji su razlog zašto je omlet vazdušast, dovoljno je dodati 1 kašiku gazirane vode. Nemojte misliti da bi to na bilo koji način promenilo ukus omleta....
Koji šećer je koristan za zube?Agava je veći kalorijski nosilav od šećera, njen ukus je slađi od onog u šećeru i iz tog razloga zaslađivanje se vrši sa manjim dozama agave.
Kako se odražava na zdravlje zuba?
Fruktoza je pogubna za zube....
Šta jesti posle treninga?Istina je da je posle treninga dobro jesti proteine, kao i ugljene hidrate i masti jer svaki makronutrijent pomaže telu na drugačiji način u procesu oporavka....
Uštipci koji se sami okrećuMasnoća u posudi za prženje treba da bude najmanje 2 prsta duboka i kada je tako, uštipci se sami okreću.
Vatra treba da bude srednje jačine, da uštipci ne bi pregoreli i da ne ostanu sirovi iznutra....
Slatkiši koji su odavno zaboravljeniUključite rernu na 180 stepeni.
Mutite belanca sa šećerom dok se ne dobije čvrst sneg. Dodajte čokoladu i orašaste plodove, oprezno mešajuci spatulom.
Obložite pleh papirom za pečenje. Uz pomoć viljuške ili špricem...
Brauni koji se ne pekuOrahe, kakao u prahu i so stavite u mašinu za mlevenje i meljite dok se ne mrvi. Dodajte urme i kokosovo ulje, blendirajte dok se ne sjedini i postane glatko.
Tepsiju za pečenje od 25*20 cm obložite papirom za pečenje....
Čizkejk koji se ne pečeZa donji deo:
Mutiti mikserom 150 g šećera u prahu, margarin, dobro izmešati pa dodati keks, sok i sve izmešati, preliti u kalup tj. pleh i poravnati, staviti u frižider.
Za fil:
50 ml vode i 1 želatin izmešati i ostaviti...