Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Čaj od godži bobicaOperite godži bobice u cediljki i sipajte ih u odgovarajuću posudu ili bokalčić.
Prelijte prokuvanom, ali hladnom vodom....
19. okt.
Neželjena dejstva kod upotrebe goji bobicaUnos bobica u ovom slučaju povećava rizik od krvarenja.
Goji bobice imaju i visok sadržaj selena....
22. maj
Šta sadrže godži bobice?Godži bobice sve šire ulaze u sastav mnoge zdrave hrane zahvaljujući njihovim koristima za čoveka....
20. okt.
Zelena salata sa godži bobicama i klicama brokolijaZelena salata sa godži bobicama i klicama od brokolija je gotova....
14. mart
Zdrava slatka salama sa godži bobicama i urmamaNa kraju dodajemo ostale sastoje - urme, godži bobice i orahe....
21. dec.
Zdravstvene prednosti Maki bobica (Maki Beri)Maki bobice protiv upale
Maki bobice su veoma korisne za borbu protiv zapaljenskih procesa u telu....
11. nov.
Prednosti i nedostaci upotrebe semena lanaUpotrebom lanenog semena se može održavati nivo holesterola....
26. april
Šta je godži bobica i za šta je korisnaČaj od godži bobica se preporučuje za poboljšavanje vida....
25. april
Šećer od urme - prednosti i upotrebaKako se to radi i koje su njegove prednosti? Sada ćemo vam to objasniti.
Kako se priprema?...
10. april
Da li deca smeju da jedu godži bobice?Takođe saznaj koji preporučen dnevni unos godži bobica....
20. okt.
Brašno od lupine - prednosti i kulinarska upotrebaIspitivanja su pokazala da nakon samo godinu dana upotrebe ovo brašno dovodi do značajnih poboljšanja brojnih zdravstvenih indikatora koji se odnose na bolesti srca i dijabetes....
29. sep.
Jednostavan kolač bez upotrebe mikseraPrvo promešajte kiselo mleko i sodu, a nakon toga dodajte šećer, ulje, brašno i na kraju, kakao.
Dobro promešajte smesu drvenom kašikom dok ne dobijete homogenu smesu.
U nauljeni pleh sipajte smesu sa kakaom i pecite...
21. sep.
Godži BeriKulinarska upotreba godži bobica
Kulinarska upotreba godži berija je široka, ali je ipak najbolje da se ove bobice, ako ste u mogućnosti, jedu sveže....
29. avgust
Nuspojave acai bobicaZato ne treba da se čudite što postoji mogućnost da dobijete nežljene reakcije kada konzumirate Acai bobice....
20. okt.
Prednosti biljnog čajaVrste i prednosti biljnih čajeva
Trenutno se biljke koriste za primarnu zdravstvenu zaštitu....
27. maj
Prednosti filtrirane vodeUpotreba filtrirane vode je dobra za planetu. Nije tajna da je upotreba plastike jedna od najvećih pretnji po životnu sredinu i mnogi ljudi upravo iz tog razloga traže načine da smanje njenu upotrebu....
06. maj
Prednosti soka od jabukeJabuka je jedno od najpopularnijeg voća na svetu. Ona je posnata po svom savršenom ukusu, kao i po visokoj hranljivoj vrednosti, pored toga predstavlja popularan niskokaloričan doručak. Može da se konzumira u svako...
22. januar
Prednosti i mane celeraMeđutim, uz brojne prednosti, konzumacija celera krije poznate zdravstvene rizike - činjenica koju malo ljudi zna....
05. mart
Prednosti i mane kikirikijaPrednosti kikirikija je da on ne sadrži holesterol i da je bogat biljnim mastima.
Smatra se da konzumacija kikirikija normalizuje krvni pritisak i smanjuje rizik od pojave srčanih oboljenja....
19. mart
Deset razloga da jedete godži beriMale bobice godži berija su bogate vitaminom C i cinkom, koji su poznati po svojstvima koja stimulišu imunitet. Oni štite od bolesti i brže obnavljaju organizam, posebno nakon upale ili bolesti....
14. okt.
Koje su prednosti bagremovog meda?Poboljšavanje oštrine vida nije jedina prednost upotrebe meda, zato što on pomaže i adaptaciji očiju u tamnom i jača sočiva oka....
02. mart
Maldonska so - suština i prednostiKada preterujete sa konzumacijom soli vi nanosite ogromnu štetu svom organizmu. Ovo sigurno znate. Ali da li znate da je so istovremeno i izuzetno neophodna za ljudsko telo. Ona doprinosi njegovoj ravnoteži i bez nje u...
08. jul
Prednosti i primena zelenih začinaLjudi koriste začine od pamtiveka. Osim što daju ukus i aromu jelima, različiti začini leče razne bolesti.
Zeleni začini su neizostavni izvor zdravlja i aroma. Pogledajmo neke od najpoznatijih.
Mirođija - bogata...
11. jun
Kulinarska upotreba šafranaJedno od glavnih pravila upotrebe šafrana je njegova ekonomična upotreba. Njegova jaka aroma zahteva minimalne količine u dodavanju jelima. Neizostavni je začin svim vrstama ribe i morskih plodova....
28. april