Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Orada sa hrskavom koricomRiba pripremljena na ovaj način se može čuvati u frižideru 1-2 dana nakon pripreme.
Orada sa hrskavom koricom je gotova....
Orada sa sušenim paradajzom
Pomoću blendera pripremamo pastu od sušenog paradajza, maslinovog ulja, oraha, bosiljka i origana....
Cela orada u foliji na roštilju
Predstavljam vam jednostavan način da ispečete celu oradu na roštilju, tako što je uvijete u foliju i tako osim što neće postojati rizik da se zalepi...
Orada u paradajz sosu iz rerne
Stavite odozgo orade i u njihove stomake stavite po jedan lovorov list (ili po 2, ako su manja). Stavite i grančice ruzmarina.
3....
Cela orada u rerni sa biljkama
Orada se peče pod folijom u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 30-40 minuta....
Pečena orada u omotu od soli
Za orade od 400 g, vreme pečenja je 20-ak minuta, ali ako su vaše manje ili veće onda se orijentišite prema boji oka, koje ste ostavili otkriveno....
Orada na roštilju sa biljkama
Oradu na roštilju sa biljkama poslužite sa prilogom od krompira ili prema vašoj želji i ukusu....
Orada iz rerne sa estragonom
Prcite oradu u prethodno ugrejanoj rerni na 190 stepeni oko 30 minuta.
Servirajte oradu iz rerne sa estragonom uz salatu po vašem ukusu....
Pržena orada sa kukuruznim brašnom
Servirajte prženu oradu sa kukuruznim brašnom sa garnirungom po vašoj želji....
Orada sa prazulukom u rerniOčistite ribe, operite ih i stavite na debeli sloj papirnog ubrusa kako bi se ocedile od vlage....
1
Orada sa pestom od peršuna
Čim je pržena orada gotova, namažite je pestom i servirajte sa garnirungom od krompira i limunom....
Rejting
3
Ukupno glasalo: 2
50
40
32
20
10
Oceni: