Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Orada sa sosom
Čim ispari, dodajte luk, paradajz, šeri, vino i šećer, dinstajte dok se ne dobije konzistencija sirupa....
Orada sa pečurkama
Za to vreme, oradu očistimo od unutrašnjosti. Skidamo ljuske. Nakon što lepo operemo hladnom vodom ostavljamo sa strane da se odvoji višak vode....
Orada sa limunom
Operemo oradu i dobro je posolimo sa svih strana. Da bismo pojačali ukus dobro spolja posipamo biberom....
Orada sa kornfleksom
Već gotovu oradu sa kornfleksom jedemo toplu sa odgovarajućim garnirungom - na primer krompirom ili kroketama od krompira....
Orada sa sušenim paradajzom
Pomoću blendera pripremamo pastu od sušenog paradajza, maslinovog ulja, oraha, bosiljka i origana....
Orada sa hrskavom koricom
Riba pripremljena na ovaj način se može čuvati u frižideru 1-2 dana nakon pripreme.
Orada sa hrskavom koricom je gotova....
Rejting
3
Ukupno glasalo: 2
50
40
32
20
10
Oceni: