Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Zapečena piletinaKidati piletinu na parčiće. Naseckati pečurke prema željenoj veličini. Ostaviti ih u tiganju sa maslacem da omekšaju....
Meraklijska piletina
Nasecite pileći file na kockice i začinite solju i biberom.
Upržite luk i beli luk u jako zagrejanom ulju, dodajte pečurke, nasečene na kriške....
Egzotična piletina
Nasecite meso na trakice i u malo maslinovog ulja ga zapržite sa svih strana da uhvati koricu.
Oljuštite i očistite jabuku, a zatim je nasecite...
Kasapska piletina
Paprike operite i ispecite ih u rerni. Oljuštite ih i nasecite na trake.
Pileće meso nasecite na tanke i dugačke trake (da dobijete veličinu pomfrita...
Ranč piletina
Pileće grudi se posole, posipaju se biberom i alevom paprikom, mažu se istopljenim maslacem i uvaljaju se dobro u ranč začin, ređaju se namazanu posudu...
Balsamico piletina
Filete piletine začiniti navedenim začinima i pržiti na zagrejanom maslinovom ulju po 3-4 minuta sa obe strane....
Irska piletina
Prženu slaninu usitniti, posuti po kupusu i rasporediti piletinu preko svega.
Peći u zagrejanoj rerni 45-50 minuta....
Italijanska piletina
Zagrejati rernu na 200 stepeni i zapeći piletinu i pirinač dok se sir ne istopi....
Piletina Parma
Pileće grudi se očiste i lepo izlupaju, posole se i pospu biberom. Grudi se peku 12-15 minuta u tiganju, namazanom maslinovim uljem na tihoj vatri...
Rejting
3
Ukupno glasalo: 2
50
40
32
20
10
Oceni: