Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Kako se Peče ceo Komad Svinjetine
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Nastavite da pečete meso, dok ga stalno polivate sokom koji se odvojio od njega....

Ostaivte gotovu pečenu svinjetinu 10-15 minuta da stoji van rerne - tako će se sačuvati sokovi u njemu....

Pečena svinjetina je jelo koje je pogodno za dočekivanje rodbine i gostiju. Ona se lako i brzo sprema....

Čim je pečena riba gotova pospite sokom od limuna.
Tako se peče orada na roštilju i servira se sa željenim garnirungom....

Pečemo rebarca na 170°C na otprilike 2 sata tako što ovo vreme zavisi od veličine i debljine mesa....

Pečeno meso izvadite iz rerne i dodajte mu pečurke sa lukom, promešajte i poslužite jelo dok je toplo!
Prijatno!...

1

da se drži u ruci, da bude lepljiv, prebacuje se na papir za pečenje i na malo brašna i nakon što se osuši, usitnjava se na male komade....

Pre nego što ga izvadite iz rerne, možete da ga pečete vrlo kratko, tako da se pečena svinjetina ne isuši bez folije....

Pastrmka na roštilju se odlično slaže sa pečenim i svežim povrćem, kuvanim i prženim krompirom....

U sledećim redovima ćemo vam pokazati korak po korak kako da pečete jagnje....
Rejting
4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: