Postan Boršč

Jelena AndonovJelena AndonovDžedaj93711
09/06/2017
"Boršč za vegetarijance i za sve one, koji su sebi dali malo oduška zdravom hranom "
Priprema20 min.
Kuvanje55 min.
Ukupno75 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano513
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zagrejati masnoću pa upržiti naseckane komade kupusa, luka, šargarepe i celera. Kada omekšaju, pobiberiti i preliti sa 3 l vruće vode.

Kuvati dok ne omekšaju. Dodati i krompir, naseckan na kockice, 1/2 vezice sitno naseckanog peršuna, biber u zrnu i listove žalfije, pa kuvati dok ne omekša krompir.

Na kraju dodati paradajz iz konzerve i so po ukusu. Jelo ostaviti da se krčka još 15 minuta. Posuti sitno naseckanom mirođijom, u svaku porciju dodati po jednu kašiku pavlake i servirati.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar