Pileća supa je jedan od najomiljenijih obroka koju obožavaju i mladi i stari. Idealno je sredstvo za lečenje blage prehlade, u hladnim danima neuporedivo greje. Da bi jedno jelo bilo zaista ukusno, uključujući i pileću supu, treba da bude začinjeno pravim začinima. Bez začina nijedno jelo ne može postati ukusno i aromatično.
Što se tiče pileće supe, koristi mnogo se mnogo začina. Generalno, sve zavisi od vašeg ukusa i preferencija, ali neki začini su potpuno univerzalni - to su so i biber. Među najčešće korišćenim zelenim začinima za pileću supu su peršun i celer, a ako su sveži, najbolje ih je dodati na kraju kuvanja da bi sačuvali svežinu i blagotvorna svojstva.
U pileću supu možete dodati malo čubra i nane. Jedan od mediteranskih začina koji pilećoj supi može dodati neverovatan ukus je ruzmarin. Za supu odgovaraju i ukus selena i kumina. Ne plašite se začina i eksperimentisanja jer ćete tako pronaći najbolju kombinaciju.
Pogledajte neke neodoljive recepte za pileću supu kao što je ova klasična pileća supa ili saznajte šta se još stavlja u pileću supu.
Komentari