Bonapeti.rs»Saveti»Koliko se peku svinjska rebra?

Koliko se peku svinjska rebra?

ažurirano:
MarianeMariane
Džedaj
15660
Koliko se peku svinjska rebra?

Ako ljubav dolazi preko stomaka, onda su dobro ispečena svinjska rebra romantični poziv za prvi izlazak kome nijedan muškarac ne može odoleti.

Aromatična, sočna i sa hrskavom koricom - takva su perfektno ispečena svinjska rebra, koja svako može da pripremi.

Jedno od najvažnijih pitanja, sa kojim se susreću kuvari početnici je to koliko vremena se peku svinjska rebra.

Na ovo pitanje teško da može da se odgovori precizno, jer vreme pečenja zavisi od količine svinjskih rebara, od same rerne ili roštilja, ali i od toga da li su u pitanju obična ili marinirana svinjska rebra.

Dobro marinirana svinjska rebra peku se oko 35-40 minuta na roštilju ili oko 45-50 minuta u rerni.

Savršeno ispečena svinjska rebra dobićete ako ih prvo pečete ispod folije u rerni zagrejanoj na 200-220 stepeni oko 40 minuta, a nakon toga skinete foliju i pečete još 10-15 minuta bez nje dok ne dobijete hrskavu koricu.

Naučite tajne ukusnih rebaraca i saznajte koji su prilozi odgovarajući za rebarca, i pogledajte koje marinade čine rebarca neodoljivim.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
Ukupno glasalo: 1
51
40
30
20
10
Oceni:

Komentari

Ovaj savet još uvek nije komentarisan. Budite prvi, koji će ostaviti svoj komentar:Anonimni