Bonapeti.rs»Saveti»Kako se koristi blender?

Kako se koristi blender?

MarianeMariane
Džedaj
1460982
Kako se koristi blender?

U današnje vreme postoji toliko velika raznovrsnost kuhinjskih aparata da savremene domaćice ponekad nisu sigurne kako se koji koristi i za šta se koristi. Takođe, postoje i proizvodi kod kojih postoji izvesno preklapanje u njihovoj upotrebi, a to samo dodatno povećava haos.

I tako, inspirisani jednom iz niza reklama na televiziji i vi ste postali ponosni vlasnik blendera, uz koji nameravate da pravite različite smutije, koji su, kako svi već znamo, "zdrav doručak za celu porodicu".

Dobra vest je da se blender koristi veoma lako, a uz njegovu pomoć možete da pripremite ne samo smuti, već i mnogo drugih stvari.

Blenderi su posebno dobri za pripremu šejkova, za pasiranje krem supa, pa čak i za mešenje testa. A pravi blenderi, proizvedeni od kvalitetnih materijala, mogu bez problema da slome kockice leda i na taj način moćićete da obradujete vaše goste ledenim sorbeom od jagoda.

Šta god da odlučite da pripremite uz pomoć blendera, prosto i jednostavno treba da namirnice stavite u njega i da pritisnete dugme za start. Funkcije blendera u velikom broju mogu se zameniti pasatorom, ali ipak imajte u vidu da blender ima veći brzinu, a zbog toga namirnice koje obrađuje može da naseče dosta sitnije od pasatora.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
Ukupno glasalo: 1
50
41
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji