Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Ishrana kod problemaBeli luk, limun i đumbir: Prirodni eliksir za zdravlje
01. jul
Maria Simova
Ishrana kod problemaNedostatak proteina - kako da ga prepoznamo i sprečimo
26. jun
Galina Ivanova
Ishrana kod problemaZa šta pomaže odvarak od lista borovnice
12. jun
Marinella
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Korisna hrana kod urtikarije (koprivnjače)Urtikarija (koprivnjača) je vaskularna reakcija na koži, koja utiče na epidermu i praćena je osipom, pečatima i u većini slučajeva teškim svrabom.
23. maj
Ishrana kod hemoterapijeAko ste na hemoterapiji i želite da se osećate što je bolje moguće za to vreme, ono sa čime se hranite može olakšati u velikom delu vaše stanje. Iako je kod svakog
23. maj
Povećan fosfor u organizmuGomilanje fosfora u organizmu je problem koji se često susreće. Konzumiranje nekih namirnica može da utiče na njegovo prirodno smanjenje. Pogledajte na koje.
21. maj
Štete od redovnog prejedanjaPrejedanje je oboljenje, koje ne utiče samo na fizičko zdravlje, nego pričinjava mnogo stresa na mentalnom i emocionalnom nivou. Prejedanje je štetno za različite delove tela.
21. maj
Kako da se hranimo kod dijarejeMožda ste jeli pogrešne stvari, možda ste bili pod stresom ili možda nemate apsolutno nikakvu predstavu zašto vam je želudac toliko loše. Treba da znate šta jedete da ne biste učinili da stvari postanu još gore. 1. Banane Banane su dobar izbor za popa
20. maj
Ishrana kod hroničnog gastritisaGastritis je upala sluzokože želuca. Mnoge stvari izazivaju gastritis. Da biste izašli na kraj sa hroničnim gastritisom, jedite hranu bogatu vlaknima.
20. maj
Purini u hraniPreporučuje se umereno konzumiranje hrane sa visokim sadržajem purina za ljude koji imaju predispozicije za giht. Kafa je jedan od proizvoda sa najvećim sadržajem purina.
18. maj
Razlozi za povećan apetitGlad i apetit su regulisani složenim interakcijama endokrinog, digestivnog i neurološkog sistema, svaki od njih šalje hemijske signale do mozga, da mu kaže kada ste gladni i siti.
11. maj
Da li je med štetan kod dijabetesaIshrana svakog dijabetičara je veoma stroga, odnostno unos šećera i slatkiša. Zbog toga nije iznenađujuće pitanje da li je med dozvoljen kod pacijenata koji imaju dijabetes.
11. maj
Lečenje helikobakter pilori sa biljkamaIma oko 29 različitih vrsta helikobakter pilori koji postoje. Smatra se da 50 procenata stanovništa na svetu je zaraženo ovom bakterijom kroz hranu, vodu ili intiman kontakt.
09. maj
Ishrana kod kiseline u želucuKrivac za neprijatne kiseline koje iritiraju naš želudac je zapravo jedan od sastojaka želudačnog soka. To je sona kiselina, koja je dosta jaka /jedna od najjačih kiselina/ i njena osnovna uloga je da pomaže procesu varenja hrane. Ponekad, kada postoji
05. maj
Šta izaziva povećan apetit za slanimVeoma često slaniši su prosto glad za hranom, koja se pojavljuje zbog stresa, umora, dosade ili PMS-a. Uprkos tome, konstantna želja za slanim može da bude indikacija za određena medicinska stanja.
20. april
Kako da utolimo glad za slatkišimaGlad za slatkišima može da bude znak velikog broja stvari - nekih deficita, na primer. Ako u vašem telu nema dovoljno magnezijuma, organizam će vam to pokazati kroz neodoljivu želju za čokoladom. Kako da zadovoljimo apetit za slatkišima?
17. april
Odabrani
Odabrani Članci
Forum
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
- Omiljeni letnji napitak11. jun
Naše kategorije recepata
16 595
Recepti
8 109
11 738
Drugo