Bonapeti.rs»Članci»Šta je zbog čega korisno»10 najmoćnijih super biljaka za podmlađivanje, koje su priznate u svetu

10 najmoćnijih super biljaka za podmlađivanje, koje su priznate u svetu

ZoriZori
Guru
228218
2 od 10 Fotografije

2. Astragalus (Astragalus)


Nije teško da budemo zdravi i energično, ako imamo pomoćnika na kojeg možemo da se oslonimo. Možemo da preporodimo duh i telo sa tradicionalnom kineskom biljkom Astragal. Stimuliše imunitet i zbog toga je veoma korisna za sprečavanje gripa i prehlade, ali i u slučajevima hroničnog stresa.

Zahvaljujući njegovim blagotvornim funkcijama, Aastragalus tonizira telo, jača odbranbeni mehanizam organizma, deluje kao antioksidant i pomaže očivanju kardiovaskularnog sistema.

Astragalus je začin koji se koristi hiljadama gosina na istoku kao tonizirajuće sredstvo za povišavanje otpora protiv virusa i infekcija. U kineskoj medicini, Astragal je poznat kao začin koji balansira životnu energiju.

Svi znamo da jedna zdrava dijeta treba da uključuje naših pet obroka u toku dana, sa različitim voćem i povrćem. Ali je važno da se zapitamo da začini takođe mogu da nam pomognu kako bismo bili zdravi, energični i pozitivni.

Eksperz za začine Rejčel Landon nam otkriva koristi za zdravlje od specijane grupe začine, koji se zobu adaptogeni u svojoj novoj knjizi Superzačini (Superherbs).

Začini kao što su kurkuma, kopriva i đumbir dokazano održavaju telo zdravijim, stimulišu imunitet, olakšavaju stres i unose veoma važan balans u naše telo.

Otkrijte top 10 super začina, uz pomoć kojih ćete se podmladiti, sačuvaćete se od stresnih situacija i osetićete trajno poboljšanje u načinu na koji spavate u toku noći kako se budite ujutru.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji