Facebook
Omiljeno
Pinterest
Kako se radi sa aparatom za vafle?U svakom slučaju, aparat za vafle mnogo pomaže modernoj domaćici da obraduje svoju porodicu ukusnim i zdravim doručkom ili užinom.
Kako se radi sa aparatom za vafle?...
Kako se radi sa želatinomNajlakši način da radite sa želatinom je sledeći: Rastvorite ga u hladnoj vodi, a zatim ga stavite na paru, da se dobro razmuti, pa ga dodajte sastojcima, koji su navedeni u receptu....
Kako se prave perlice šećera?Recept Lusi Evtimove je sa dodatkom brašna, tačnije: Na 3 supene kašike šećera se dodaje 1 supena kašika brašna, meša se dok se ne dobije pasta, tako da se drži u ruci, da bude lepljiv, prebacuje se na papir za pečenje i...
Pastrmka na roštilju sa marinadom - kako se pripremaStavite ribu na roštilj i pecite 7-8 minuta sa obe strane.
Ruzmarin se može zameniti drugim začinima u receptu.
Pastrmka na roštilju se odlično slaže sa pečenim i svežim povrćem, kuvanim i prženim krompirom....
Kako se pravi salamura za sirNezavisno od toga da li ste sir napravili sami ili ste ga kupili u prodavnici, on neće sačuvati svoj ukus i kvalitet, ako ne napravite salamuru. I kako se ona pravi?...
Kako da napravimo domaći kravlji sirCediljka sa domaćim sirom se pristiska nečim teškim, u nagnutoj tepsiji, podignuta nečim u jednom kraju kako bi se oblikovao kotur sira i da se dobro iscedi, tako stoji otprilike 12 sati....
Kako se pravi plavi sir?Plavi sir je termin, koji se koristi za pravljenje sira sa kravljim mlekom, ovčijim mlekom ili kozjim mlekom i čiji je proces sazrevanja potpomognut sa buđi Penicillium....
Kako se pravi topljeni sir?Nakon 10 minuta osnova za topljeni sir će postati tečna, a to znači da je sir počeo da se topi. Nemojte prestati sa mešanjem i nastavite sa procesom kuvanja....
Kako se pravi vurda (sitan sir) - vodič za početnikeDovoljno je samo da se ugreje, nakon čega je sklanjate sa ringle.
Nakon otprilike 3 sata na sobnoj temperaturi, već možete da pristupite ceđenju vurde. Prebacite smesu u gazu, čiji se krajevi vezuju za oklagiju....
Pogača sa sirom i kvascem za doručakDodajte smesu od jaja sa aktivitanim kvascem u brašno i mešajte špatulom dok se ne dobije ujednačena lepljiva smesa. Na kraju dodajte istopljeni maslac u etapamo uz neprestano mešanje dok se ne usvoji....
Kako se kuva sa multikukerom?Nakon što ste se upoznali sa specifičnostima kuvanja u multikukeru, predlažemo da pogledate ove recepte za multikuker....
Salamura za sirPogledajte i kako da napravite domaći sir korak po korak i saznajte koliko sirila ide u domaći sir....
Kako se radi sa amonijačnom sodom?Sa njom peciva nabubre, zato što se prilikom pečenja raspada na gasove. Ovi gasovi u testu stvaraju šupljine koje rastu.
Najčešće se amonijačna soda koristi za pripremu gurabija....
Kako se i sa čime se služi Kampari?Kako i sa čime se služi Kampari – pogledajte sledeće redove:
Posluživanje Kamparija
Kao što svako alkoholno piće ima svoj tajni sastojak za savršenu kombinaciju, Kampari se tradicionalno služi sa gaziranom vodom....
Kako da se hranimo sa protezom?Postoji neka tvrda hrana koja je teška za čišćenje i može da ošteti kako protezu, tako i vaše zube.
Treba da pazite šta jedete i kako tačno to radite....
Kako se kuva sa kokosovim uljem?To se radi kako bi se produžila njegova trajnost. Svi drugi oblici kokosovog ulja dozvoljavaju zasićenim mastima u njemu da se bez problema apsorbuju od strane organizma, istovremeno stimulišući metabolizam....
Kako se pravi testo sa maslacemZa pripremu hrane sa testom postoji majstorluk. Ponekad recepti nisu komlikovani kao sastojci, ali ipak duže se mesi ili postoji određeno vreme za narastanje itd....
Kako sazreva sir?U tek prvim satima nakon sirenja mikroorganizmi iz smese sa kvasom se brzo razmnožavaju, laktoza se razgrađuje do glukoze i galaktoze, a odatle i do mlečne kiseline....
Pile Udaj se za meneOvo je čuveno pile Udaj se za mene (Merry me chicken) - sočno i krhko, istopiće srce svakog muškarca.
Meso se pokriva svežom folijom i čekićem se izudara, ali da se ne pokida....
Kako se priprema ukusna piletina sa povrćemTakođe možete dodati parmezan ili neki drugi sir u povrće da dodate dodatni ukus.
Pogledajte takođe šta da kuvamo sa ostatkom pečene piletine, kako napraviti savršenu piletinu za manje od 18 minuta....
Kako da se izborimo sa usporenim metabolizmomTo nije uvek tako, zato što na gomilanje kilograma utiče količina kalorija koja se uzima dnevno, i to je mnogo više od onoga što se troši. Šta radi naše telo sa viškom kalorija? Gomila ih u obliku masti....