Kroketi sa prezlama

Kroketi sa prezlama

Pogledaj ovu kolekciju recepata iz kategorije kroketi sa prezlama. U kulinarskoj mreži Bonapeti otkrićeš 78 recepata za krokete sa prezlama, koje su naši kulinari već priremili i dodali na sajtu.
Kroketi od telećeg mesa i bundeveKroketi od telećeg mesa i bundeve1
Rumyana milchevaRumyana milcheva521711
Kroketi od cvekle i krompiraKroketi od cvekle i krompira1
Iliana DimovaIliana Dimova42515864
Neodoljivi kroketi s prazilukomNeodoljivi kroketi s prazilukom1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k919826
Kroketi u belom sosuKroketi u belom sosu1
VecaVeca740447299
Kroketi od pirinča sa mocarelomKroketi od pirinča sa mocarelom1
Milena AleksandrovaMilena Aleksandrova2063569
Kroketi od krompira sa šafranomKroketi od krompira sa šafranom1
Albena AtanasovaAlbena Atanasova1532722
Kroketi sa spanaćem i plavim siromKroketi sa spanaćem i plavim sirom1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k919826
Maksi kroketi sa nadevom od jajaMaksi kroketi sa nadevom od jaja1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k919826
Kroketi od tikvica u rerniKroketi od tikvica u rerni1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k919826
Domaći kroketi sa čorizomDomaći kroketi sa čorizom1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k919826
Španski kroketi sa šunkomŠpanski kroketi sa šunkom1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k919826
Kroketi sa spanaćem i mocarelomKroketi sa spanaćem i mocarelom1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k919826
Loptice od pirinča sa mesnatim jezgromLoptice od pirinča sa mesnatim jezgrom1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k919826
Kroketi sa gvakamole sosomKroketi sa gvakamole sosom1
Vanya  VelichkovaVanya Velichkova32410962
Kroketi od tikvica i siraKroketi od tikvica i sira1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k919826
Kroketi sa spanaćem i hrskavom koricomKroketi sa spanaćem i hrskavom koricom1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k919826
Kroketi od pirinča sa parmezanomKroketi od pirinča sa parmezanom1
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k919826

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: