Piletina sa pečurkama, pavlakom i topljenim sirom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
12/07/2018
"Kada je reč o ljubavnom trouglu, uvek nas to podseti na pileće meso, pavlaku i topljeni sir "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano225
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zagrejte ulje i maslac i propržite pileće meso, iseckano kao za žulien. Dodajte mu iseckano povrće, sipajte 150 ml tople vode i dinstajte dok ne omekša.

Kada tečnost ispari, dodajte topljeni sir i pavlaku. Dobro promešajte, da se topljeni sir otopi i dodajte so, biber i sitno iseckan peršun.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar