Pečena pastrmka sa belim vinom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
11k
759
903
14/04/2021
"Otkrili smo najjednostavniji i najukusniji recept za spremanje pastrmke i delimo ga sa vama"
Priprema15 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno60 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano172
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Rasecite stomake dve očišćene pastrmke. Dobro začinite ribe solju i biberom. U stomake stavite po dve kriške limuna, parčiće luka, isečen beli luk i cele strukove peršuna.

Poređajte ribe u namazanu posudu za pečenje preko ostalog isečenog povrća. Prelijte odozgo belim vinom, sa malo masnoće i pokrijte posudu folijom.

Napravite male rupice u foliji i stavite ribu da se peče tako u umereno zagrejanoj rerni oko 40 minuta ili dok ne bude gotovo. Na kraju možete da zapečete bez folije.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar