Bonapeti.rs»Saveti»Kako se pavlaka za kuvanje stavlja u čorbu?

Kako se pavlaka za kuvanje stavlja u čorbu?

MarianeMariane
Džedaj
1460976
Kako se pavlaka za kuvanje stavlja u čorbu?

Mnogo domaćica se pita kako se tačno pavlaka za kuvanje dodaje u čorbu. Odgovor je veoma prost. Obično se preporučuje da se pavlaka temperira, a ne da se prosto izvadi iz frižidera i da se sipa u čorbu.

U većini recepata dodavanje pavlake se obavlja na samom kraju kuvanje čorbe ili pre njenog posluženja. U oba slučaja se preporučuje da se pavlaka sipa u tankom mlazu i da se jelo pažljivo meša.

Ipak, pavlaka za kuvanje ne samo da daje punoću i završni dodir čorbama, ona daje i mogućnosti da kuvar iskaže svoju umetničku crtu i da čak ukrasi čorbe uz pomoć pavlake.

Dodavanje pavlake u gustu čorbu od spanaća ili u krem supu od krompira, dozvoljava da se belom tečnošću iscrtaju lepe figure, srca ili druge dekoracije. Recepte za čorbe sa pavlakom možete naći na našem sajtu.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
Ukupno glasalo: 1
51
40
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji