- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiZačini, koji čine krompir neodoljivim
14. feb.
Paolina Syarova
Kulinarski SavetiKako se pravi salamura za sir
13. feb.
Anonimen
Kulinarski SavetiKako se pravi zaprška
12. feb.
Rosi Stoyanova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako napraviti domaći sudžuk i kobasicu LukankaOsim mesa su vam potrebni i začini - biber, kumin, so. Njihov odnos je u zavisnosti od ukusa. Najbolje je da kumin i biber budu u istim količinama, da ne bi neki od začina preovladao svojim ukusom.
11. feb.
Saveti za pripremanje patkeAko su obe vrste mesa od pernatih životinja, nije isto da li pripremaš pile ili patku – različiti su ne samo recepti, već i priprema mesa pre početka kuvanja. Patka ima veliku količinu potkožne masnoće.
11. feb.
Tajna pripreme savršenog testa za gurabijeTeško da postoji dete, a čak i odrastao čovek koji sa nestrpljenjem ne čeka sveže pečene, aromatične, mirisne i tople gurabije.
30. nov.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 844
Recepti
7 891
11 375
Drugo