Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako napraviti domaći sudžuk i kobasicu LukankaKako napraviti domaći sudžuk i kobasicu Lukanka
11. feb.
Osim mesa su vam potrebni i začini - biber, kumin, so. Njihov odnos je u zavisnosti od ukusa. Najbolje je da kumin i biber budu u istim količinama, da ne bi neki od začina preovladao svojim ukusom.
Saveti za pripremanje patkeSaveti za pripremanje patke
11. feb.
Ako su obe vrste mesa od pernatih životinja, nije isto da li pripremaš pile ili patku – različiti su ne samo recepti, već i priprema mesa pre početka kuvanja. Patka ima veliku količinu potkožne masnoće.
Tajna pripreme savršenog testa za gurabijeTajna pripreme savršenog testa za gurabije
30. nov.
Teško da postoji dete, a čak i odrastao čovek koji sa nestrpljenjem ne čeka sveže pečene, aromatične, mirisne i tople gurabije.