- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiPravljenje domaćeg jabukovog sirćeta
25. feb.
Nina Nord
Kulinarski SavetiZlatna pravila za prženje u fritezi
25. feb.
Yana G.
Kulinarski SavetiTri tajne ukusne i autentične pice Kalcone
25. feb.
Nadejda Nedeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Jednostavni i ukusni filovi za torteKako bi vam torta bila ukusna i lepa, važno je i kojim filom ćete premazati korice. Jedan od najukusnijih filova za tortu koji se brzo i lako priprema je fil sa kondenzovanim mlekom i bananama.
25. feb.
Kratak vodič kroz svet sosovaPostoji veliki broj raznovrsnih soseva. Otac francuske kuhinje kaže: Majstor za sos je solista u orkestru jedne dobre kuhinje.
25. feb.
Idealni prilozi za ćufteĆufte su najčešće pripremani mesni gurmanluci, koji se sviđaju i malom i velikom. Dobro je da znate sa čime da ih služite ili koji su idealni prilozi uz njih.
24. feb.
Pravilno kuvanje pirinčaDa bi se pirinač dobro skuvao, operite ga dobro i kuvajte devet minuta, ne otvarajući poklopac šerpe. Posle toga ostavite još deset minuta da odstoji.
24. feb.
Prvi koraci ka zdravijem kuvanjuKoristite u vašim receptima više povrća, a za desert uzimajte voće. Probajte da kuvate sa minimalnom količinom masnoće.
24. feb.
Tajne dobrog kuglofaDa biste pripremili dobar kuglof, treba prethodno da ohladite jaja za testo. Ne otvarajte vrata od rerne dok se kuglof peče, da ne bi spao.
24. feb.
Kako se pravi najmekše i sočno pile?Nema ničeg goreg nego da provedete sate u pripremi pečenog pileta, a da ono na kraju bude suvo. Toliko suvo, da su svi prinuđeni da između zalogaja posežu za čašom vode.
20. feb.
Tajna savršenog testa za picuTesto za picu je savršeno, kada se pravi sa kvascem. Tada testo naraste i pica postaje mekana, a meso, povrće i ostali sastojci prosto potonu u oblaku od testa.
20. feb.
Tajna ukusnih palačinkiNajukusnije palačinke se pržeu teškom ili gvozdenom tiganju. Ako je testo gusto, razredite ga mineralnom vodom, a ne svežim mlekom. Pre prženja premažite testo uljem, mašću ili slaninom.
19. feb.
Kako da nam se ne lepi pirinačIma različitih ideja koje nas ubeđuju, da se baš na ovaj način zrna pirinča odvajaju i ne slepljuju. Neke uspevaju, a kod nekih je efekat isti.
18. feb.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 877
Recepti
7 899
11 409
Drugo