- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
ZanimljivoŠta je to branč?
09. okt.
Stanislava Armyanova
ZanimljivoPravila prilikom pripreme čaja
25. sep.
Nadejda Nedeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Koje su to loše navike, koje usporavaju metabolizam?Metabolizam je, u svojoj suštini, proces pretvaranja hrane u energiju. Koliko je ovaj proces brži, toliko više kalorija troši naše telo. Balansiran metabolizam je od velikog značaja za održavanje zdrave težine.
09. sep.
Kolagen - šta treba da znateU omiljenoj kremi za lice, losionu za telo, prehrambenim dodacima i čak u lekovima, često otkrivamo prisustvo kolagena. Šta predstavlja kolagen, koju ulogu igra u našem telu i zašto je toliko važan? O
18. avgust
Razlika između bele i crne čokoladePreporučuje se da se nekoliko puta nedeljno gricne po 40 g crne čokolade za bolje zdravlje. Prava crna čokolada ne bi trebalo da sadrži drugi maslac, osim kakaovog.
06. avgust
Pogledajte zašto je važno da ne dezinfikujete kuću izbeljivačem i preparatima sa hlorom!Izaberite šta treba da od pročitanog i rečenog treba da upotrebite u borbi protiv koronavirusa i izbegnite ovu veliku grešku u dezinfekciji COVID-19, kako biste poštedeli pluća i izbegli posledice.
04. avgust
Pod karantinom: Koje namirnice i proizvodi će nam trebati za mesec dana?Nije loše da razmislimo šta nam je to najpotrebnije, ako smo primorani da budemo u karantinu zbog Korona virusa, poznatog i kao virus Kovid-19. Evo šta bi trebalo da kupite, da bi vam bilo dovoljno za mesec dana.
23. jun
Kako da skolonimo boju i hemikalije sa kore citrusa?Veoma je važno kako da znamo da skinemo boju i hemikalije, pre konzumiranja omiljenih pomorandži i mandarina, na primer. Pogledajte kako.
16. jun
Genijalni trik sa kojim avokado sazri za 1 noćIskoristite genijalni trik u sledćeim redovima da bi vam avokado sazreo za jednu noć.
05. jun
Koja su to penušava vina?Penušavim vinima zovemo sva bela, roze ili crvena vina, koja su proizvedena kao rezultat prirodnog procesa fermentacije svežeg grožđa ili vina, pri čemu se pojavljuju mehurići uglen-dioksida.
01. jun
Proseko - šta treba da znamo?Na isti način na koji Sangriju povezujemo sa toplom i sunčanom Španijom, možemo da se odnosimo i sa Italijom i njenim tradicionalnim penušavim vinom, poznatijem pod imenom Proseko.
30. maj
Da li je margarin kancerogen?Proizvodni proces margarina pretvara ga u proizvod siromašan hranljivim sastojcima, koji izaziva nervna oboljenja, srčana oboljenja, arterosklerozu i td.
27. maj
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 866
Recepti
7 898
11 394
Drugo